Andreea Marin, Corina, Anda Adam și Adelina Pestrițu și-au schimbat look-ul pentru aniversarea Sungate

Scris de Luxury
Publicat la data de: 08-08-2016

în: It happened

tort-aniversare-sungate-2Andreea Marin, Corina, Anda Adam și Adelina Pestrițu și-au schimbat look-ul pentru aniversarea Sungate

Andreea Marin, Corina, Anda Adam și Adelina Pestrițu s-au numărat printre vedetele care au participat la evenimentul aniversar al salonului Sungate Solarium Studio. Vedetele și-au făcut apariția la acest eveniment afișând un look nou cu care au impresionat audiența. Andreea Marin a optat pentru o ținută „all black” compusă din rochie de catifea și un sacou în stil militar, purtând o nouă coafură asimetrică. Vedeta a scurtat și mai mult o zonă laterală, filând doar puțin vârfurile din partea opusă. Anda Adam a adoptat o coafură stil „wet-look”. Artista a renunțat la buclele lungi cu care și-a obișnuit fanii și și-a aplicat pe păr un gel cu efect umed, lăsându-și podoaba capilară pe spate. Anda a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare supradimensionați, model pe care vedetele internaționale, inclusiv Kim Kardashian, îl poartă.

Corina a punctat o apariție excentrică și conceptuală la aniversarea Sungate Solarium Studio. Cântăreața a îmbrăcat o rochie creată de Roksanda Ilincic, cu aplicații manuale. Artista și-a accesorizat ținuta cu o pereche de botine cu ținte Marc Jacobs. Roksanda Ilincic se numără acum printre cei mai apreciați designeri din lume, celebrități precum Emma Stone, Olivia Wilde, Zoe Saldana sau Cate Blanchett îmbrăcând creațiile sale. Adelina Pestrițu a renunțat la coafurile voluminoase în favoarea uneia de inspirație flamenco. Vedeta a demonstrat cum se poate realiza cărarea perfectă, având părul strâns la spate, o alegere stilistică ce scoate în evidență trăsăturile feței și machiajul impecabil. Adelina a completat look-ul cu o ținută roz delicată și elegantă.

andreea-marin-sorin-dutoiu-tort-aniversare-sungate andreea-marin-alexandra-florenta-aniversare-sungate

La evenimentul aniversar Sungate – 4 ani, organizat de ADPM PR și prezentat de Andreea Marin, au mai participat persoane publice precum Carmen Negoiță, Ellie White, Sonia Argint Ionescu, Adina Buzatu, Diana Munteanu, Diana Bart, Maria Radu, Ilinca Obădescu, Florentina Opriș, Vica Blochina, Oana Roman, Oana Turcu și Cristi Brancu. Invitații au fost întâmpinați de managerii Sungate, Alexandra Dumitru și Florența Amalia Săndulescu, și au luat parte la o petrecere cu tematică estivală, în cadrul căreia, pe acorduri de pian și saxofon, s-a derulat și o prezentare de tendințe în coafura bridal cu influențe rusești, coafuri realizate de specialiștii Sungate cu ajutorul accesoriilor Hand Made by Lilia Caraush.

Evenimentul aniversar Sungate a avut ca parteneri Swiss Diamond & Luxury Watches, Aaron’s Flowers, TopLine, Prive Boutique, Australian Gold, Bacio di Moda, Hardcore Fashion, MyLash, Lilia Caraush, Player Club, Koon și FiteXpert. Sungate s-a lansat în anul 2012 ca studio de bronzare, dezvoltându-se pe parcurs ca salon ce oferă servicii de coafor, extensii din păr natural, make-up, cosmetică, precum tratamente cu caviar sau diamant, epilare definitivă laser, montare gene fir cu fir, extensii de gene tehnică japoneză. Din anul 2013, Sungate Solarium Studio este ambasador al celor mai exclusiviste branduri de extensii din păr natural din lume.    

www.sungatesolarium.ro