Descoperă noua ediție limitată METAXA by LOVEGREECE

Scris de Luxury
Publicat la data de: 10-05-2019

în: It happened

Casa Metaxa prezintă cu mândrie noua ediție limitată METAXA 7 STELE, al cărei design este creat de LoveGreece, un brand nou, specializat în suveniruri sub formă de îmbrăcăminte și accesorii pline de stil. Proiectul creativ își propune să confere emblematicei băuturi spiritul verii și un aspect grecesc contemporan.

Arnaud Collas, director de marketing al casei Metaxa, explică: „METAXA 7 STELE este unul dintre produsele de seamă ale Casei și ne face plăcere să colaborăm cu un brand de modă tânăr, atât de ancorat în spiritul de viață specific grecesc”. George Hatzizahariou, fondatorul LoveGreece, descrie parteneriatul drept: „colaborarea dintre un brand grecesc consacrat și un brand tânăr de fashion. Este vorba despre îmbinarea măiestriei și a calității într-o manieră în care să reflecte aura Greciei, promovând astfel specificul culturii sale peste hotare”.

Designul este inspirat de binecunoscutul „ochi magic grecesc”, în reinterpretarea LoveGreece. Acest ochi magic, „mati”, este un talisman despre care se spune că îi protejează pe cei care îl poartă. Paleta de culori în alb și albastru ne amintește de Grecia, de peisajele din Ciclade și de arhitectura specifică într-un mod contemporan și minimalist. Arămiul intens, culoarea caracteristică pentru METAXA 7 STELE, evocă apusul de soare în lumina magică a verii, reflectată de Marea Mediterană.

Designul este realizat astfel încât prin alăturarea a trei ambalaje se poate recrea imaginea ochiului magic, sporind vizibilitatea la raft. Gustul bogat, specific METAXA 7 STELE, face ca acesta să fie cadoul perfect pentru iubitorii designului, pentru cunoscători și pentru toți cei care doresc să savureze o băutură cu arome bogate sau un cocktail de vară răcoritor, cu note fructate.

Ediția limitată METAXA 7 STELE by LOVEGREECE este disponibilă începând cu luna aprilie.

Galerie Foto