Noul model Club C realizat de Bodega și Reebook este efervescent

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 07-04-2022

în: Fashion

Bodega

Pentru Bodega, colaborările sunt implementate în strategia sa de afaceri în fiecare an, iar proiectele de încălțăminte încep să se dezvolte rapid în prima jumătate a anului. După ce și-a unit recent forțele cu HOKA ONE ONE pentru o colecție capsulă Kaha Low GTX și Recovery Slide, retailerul de îmbrăcăminte stradală și pantofi sport își revizuiește parteneriatul cu Reebok. Aceasta vine ca o continuare a capsulei Club C a duo-ului, care a fost lansată în vara lui 2021, pentru a sărbători aniversarea a 15 ani a Bodega.

Bodega

Noile modele ale colecției vor fi echipate cu o estetică de lux. Partea superioară din piele premium a fost realizată cu o nuanță de verde, care amintește de un Range Rover de epocă și este decorată cu accente aurii deasupra limbilor, care poartă semnele Bodega pe partea mediană și însemnele tradiționale Reebok pe lateral. Branțurile sunt ornamentate cu fundal roșu îndrăzneț și sunt, de asemenea, împodobite cu logo-urile aurite.

Lansat pe 8 aprilie prin intermediul site-ului web și al magazinelor Bodega, noul său Club C duce silueta clasică la extreme de lux, cu o căptușeală de pluș, co-branding care împrumută de la echipa anterioară a Club C și utilizarea inteligentă a unei tălpi contrastante cu tonurile părții superioare.

Bodega

Este o interpretare plăcută premium a unei siluete atemporale, una care duce atractivitatea inerentă a modelului Club C dincolo de simpla versatilitate.