KULTHO și M.MARQUISE au lansat a treia ediție AMPRENTE

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 19-04-2024

în: It happened

KULTHO și M.MARQUISE

Pe 16 aprilie, scena modei a fost iluminată de strălucirea celei de-a treia ediții a colecției „Amprente”, o colaborare excepțională dintre două nume de referință în lumea luxului: KULTHO și M.MARQUISE.

Această colecție de excepție se distinge prin combinația sa sofisticată de ținute couture și bijuterii de neegalat, creată special pentru femeile remarcabile ale epocii noastre. „Amprente” reprezintă o simbioză perfectă între arta designului vestimentar și cea a bijuteriilor, fiecare piesă fiind o capodoperă în sine, reflectând esența pură a frumuseții și stilului.

KULTHO și M.MARQUISE

“Colecția Amprente, care a luat naștere în urma chimiei extraordinare dintre M.Marquise și Kultho, a devenit deja sinonimă cu glamour-ul atemporal și eleganța sofisticată, iar cu cea de-a treia ediție, ne-am dorit să ducem colaborarea la nivelul următor. Fiecare din cele 18 look-uri propuse creează o apariție remarcabilă și memorabilă, exact așa cum sunt și doamnele care au inspirat acest proiect, și cu care am avut onoarea să îl celebrăm în această seară”, a spus Andreea Mărcuță, Creative Director M.MARQUISE.

Evenimentul exclusivist de lansare a fost onorat de prezența lui Maurice Munteanu, Fashion Editor la ELLE și expert în stil. Acesta a prezentat colecția-capsulă, compusă din 18 ținute rafinate semnate M.MARQUISE, perfect accesorizate cu bijuterii prețioase din colecția KULTHO.

Fiecare creație din colecția „Amprente III” impresionează prin texturile sale prețioase, cum ar fi mătasea mikado și șantungul de mătase, fiind meticulos croită pentru a evidenția grația siluetei feminine. Accentele sofisticate din cristale, perle și paiete, caracteristice brandului M.MARQUISE, adaugă un plus de rafinament fiecărei piese.

KULTHO și M.MARQUISE

Portofoliul impresionant de bijuterii KULTHO adaugă un plus de strălucire colecției, incluzând nume celebre precum Pasquale Bruni, Pomellato, Messika, Marco Bicego, Roberto Coin, Tirisi, Giovanni Ferraris și Valentina Callegher.

„Pentru această colecție am ales bijuterii atât din colecția proprie Kultho, precum și din colecțiile brandurilor internaționale din portofoliul nostru, dorindu-ne, împreună cu M.Marquise să creăm câte un outfit pentru fiecare stare prin care noi, femeile, trecem. Ne putem dori să ne îmbrăcăm jucăuș sau să ne simțim puternice în outfitul pe care îl avem, sau, de ce nu, senzuale, păstrându-ne, în același timp eleganța și feminitatea. Deși sunt diferite, fiecare styling de bijuterii are ca numitor comun eleganța pe care diamantele, aurul și pietrele prețioase o dau luxului, precum și minuțiozitatea cu care au fost lucrate de către maeștri artizani italieni, transformându-le în adevărate opere de artă.”, a declarat Mădălina Diaconu, Marketing Manager KULTHO Forever diamonds.

Această colecție este o celebrare a amprentelor unice pe care fiecare femeie le lasă în viețile celor dragi, precum și a meșterilor talentați care pun suflet în fiecare bijuterie și fiecare piesă vestimentară creată.

La prezentarea exclusivistă au fost prezente și vedete de top precum Andreea Marin, Monica Bîrlădeanu, Adelina Pestrițu, Andreea Berecleanu, Ilinca Vandici, Simona Pătruleasa, Elena Gheorghe și Sonia Argint, care au strălucit purtând creațiile remarcabile ale brandurilor M.MARQUISE și KULTHO.

Astfel, lansarea colecției „Amprente III” a demonstrat încă o dată că luxul și rafinamentul nu cunosc limite, oferind o experiență memorabilă în universul modei de elită.

Galerie Foto