Noua colecție, Moroccanoil Texture, a fost lansată printr-un show de coafură oferit de Franck Perez

Scris de Luxury
Publicat la data de: 07-12-2016

în: It happened

Noua colecție de produse profesionale de styling, Moroccanoil Texture, a fost lansată oficial printr-un eveniment la care au participat vedete cunoscute din showbiz, beauty bloggeri, jurnaliști și specialiști din industria de frumusețe din România.

moroccanoil-texture  

Cei peste 300 de invitați au asistat la un show de coafură oferit de Franck Perez, Creative Design Team Educator Moroccanoil, care, alături de hairstylistul român Geta Voinea, a demonstrat audienței cum se pot obține trendurile momentului în materie de hairstyle utilizând noile produse profesionale Moroccanoil cu ulei de argan pur.

show-moroccanoil-texture-10

Pentru un look desavarsit, modelele din cadrul prezentarii au purtat rochii spectaculoase, creații ale celebrului Cătălin Botezatu. Corina a fost invitatul special al serii, urcând pe scenă în calitate de model. Hairstylistul internațional i-a creat vedetei o coafură texturată, lejeră, demonstrând astfel calitățile produselor Moroccanoil. Personalitati din showbiz au luat parte la eveniment, declarându-se încântate de gama Moroccanoil, produse pe care le folosesc în viața de zi cu zi sau în saloanele de înfrumusețare.

show-moroccanoil-texture14

Anca Serea, Amalia Enache, Ellie White, Carmen Negoiță, Carmen Brumă, Adina Halas, Mirela Vaida, Ela Crăciun, Amadeus, Dana Săvuică, Diana Bart, Crina Abrudan, Adina Buzatu, Cristina Cioran, Sonia Argint Ionescu, Cristi Pascu, Vica Blochina, Camelia Bălțoi au participat la eveniment pentru a descoperi și testa noile produse de styling infuzate cu ulei de argan. Noua gamă Moroccanoil Texture include: Spumă pentru bucle ca dupa plajă, Clei pentru textură și Spray pentru textură uscată. 

Spuma pentru bucle ca dupa plajă, reprezintă o imbunătățire adusă sprayului classic, ce conține sare de mare. Obtineți un look ca dupa plajă, fără a avea păr deshidratat, datorită formulei imbunătătite fără sare. In urma folosiri acestui produs obtineti o textură ravasită, extrem de trendy. Cleiul pentru textură oferă un stil versatil și personalizat. Este ușor de modelat și ajută la obținerea unei texturi bine delimitate, mai aspră, pentru a crea look-uri naturale, cu un finisaj mat și o fixare puternică. Spray-ul pentru textură uscată creeaza stiluri “dezordonate”, cu volum. Astfel, fara efort, veti avea o fixare texturată și un finisaj texturat nealunecos. Am putea spune ca aceasta spuma creeaza un look “perfect de imperfect”.

corina-moroccanoil-texture-12

Vedeta noii campanii Moroccanoil Texture este actrița și model britanic Rosie Huntington-Whiteley, cunoscută inclusiv din prezentările Victoria’s Secret. Ședința foto pentru campania Moroccanoil Texture a fost realizată în Maroc.

Produsele Moroccanoil® sunt distribuite de Top Line în saloanele și SPA-urile de lux selecționate si sunt disponibile exclusiv in magazinele Top Line Europa din București (Bd. Regina Maria 14) si din tara, dar si online pe www.toplineshop.ro. Moroccanoil reprezinta o poveste de succes, un impuls pentru inovatie si simplitate cu excelenta, un brand iconic ce performeza in peste 60 de tari. Ca pionier al industriei de tratamente destinate ingrijirii parului ce au la baza uleiuri nutritive, Moroccanoil® a obtinut rapid recunoastere printre persoanele ce activeaza in industria  modei si beauty, generand un cult printre stilistii de top. 

Galerie Foto