O.B.A Different By Luxury, expresia luxului imobiliar desăvârșit în Mamaia Nord

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 31-01-2023

în: Art & Design

O.B.A Different By Luxury dorește să transforme proiectul cu locuințe de lux O.B.A Tower într-un reper al stațiunii Mamaia, cu o experiență de locuire augmentată de înălțimea impunătoare, suprafețele vitrate, rafinamentul și meticulozitatea elementelor de arhitectură și finisaj.

Mamaia Nord a devenit cea mai apreciată și căutată zonă a litoralului românesc, fiind într-o dezvoltare accelerată în ultimii ani. Acest lucru s-a văzut și în cererea tot mai mare pentru un stoc imobiliar de calitate, cu atât mai mult cu cât în această locație se pot obține randamente de peste 10% pentru investiții în real estate, cu rezultate superioare pentru proiectele de lux.

Echipa dezvoltatorului subliniază că luxul imobiliar înseamnă, în primul rând, realizarea de locuințe în care să te simți cu adevărat acasă.

„Ne-am gândit mai întâi ce ne-ar plăcea nouă să avem într-o casă. Apoi este vorba de munca depusă, construcția, finisajele, materialele de calitate, ideile noi pe care le implementăm în proiectele noastre. Iubim ceea ce facem și, de fiecare dată când clienții O.B.A Different By Luxury sunt mulțumiți, satisfacția, mândria și mulțumirea sufletească pe care o simțim ne ajută să transformăm viziunea în realitate și chiar mai mult decât atât”, explică Bogdan Alexandru Onea, CEO al O.B.A Different By Luxury.

Pentru toate proiectele companiei, filosofia de dezvoltare are în prim-plan excelența pe toate palierele, pentru ca rezidenții să aibă parte de un stil de viață frumos și liniștit, în perfectă armonie cu mediul înconjurător.

Elegante atât pe dinafară, cât și pe dinăuntru, clădirile rezidențiale sunt concepute să ofere spațiu suficient la interior, multă lumină naturală, confort și siguranță. Arhitectura inovatoare a proiectelor se integrează armonios în cele mai exclusiviste locații din Mamaia Nord, iar experiența de locuire superioară este completată de soliditatea construcției și finisajele deosebite. Clădirile sunt prevăzute cu fațade ventilate, pardoseli din marmură și granit, sisteme de automatizare pentru apartamente, echipamente eficiente pentru confortul termic și o eficiență energetică superioară.

Totodată, O.B.A Different By Luxury oferă clienților oportunitatea de a-și personaliza și compartimenta apartamentul după propriile cerințe.

„A oferi clienților noștri servicii imobiliare complete înseamnă să evoluăm împreună!”, punctează Bogdan Alexandru Onea. Compania oferă deja beneficii unice clienților în urma parteneriatului cu Mobexpert. Mai mult, O.B.A Different By Luxury lucrează în mod constant pentru a crește accesibilitatea proiectelor premium și de lux pentru un număr cât mai mare de cumpărători.

În ultimii cinci ani, echipa de dezvoltare s-a dedicat consolidării companiei și au fost căutate neîncetat soluții pentru creșterea sustenabilă a fiecărui proiect. „Căutăm ultimele noutăți din domeniu, dorim să fim din ce în ce mai pregătiți pentru a evolua, astfel încât O.B.A Different By Luxury să crească din ce în ce mai mult”, adaugă CEO-ul.

Luxul înseamnă și siguranță

Siguranța și securitatea oferite clienților în cadrul fiecărui proiect O.B.A Different By Luxury sunt valori pe care Bogdan Alexandru Onea le prețuiește și în viața din afara biroului, fiind chiar elemente definitorii ale luxului, din punctul său de vedere.

„Eu nu aș defini luxul doar ca pe o viață scumpă cu haine, mașini, ceasuri, vacanțe de top, ci și ca pe o siguranță a zilei de mâine. Însă timpul pentru toate aceste experiențe este limitat deoarece sunt foarte concentrat pe a oferi clienților O.B.A o experiență de lux din momentul în care aleg să pășească în birourile noastre și până în momentul achiziției”, a explicat CEO-ul.

Executivul este pasionat de ceasurile de lux și le consideră drept o investiție cu potențial de creștere. De altfel, el sfătuiește tinerii să nu se concentreze pe achiziția de haine scumpe întrucât există alternative de investiții care pot aduce profit mai mare în viitor.

„Consider că stilul și eleganța unui om nu sunt constituite doar pe baza unor haine, ceasuri sau mașini de lux, și că doar noi putem da clasă ținutelor pe care le purtăm”, susține Bogdan Alexandru Onea.

Vorbind despre călătoria sa în antreprenoriatul imobiliar, el recunoaște că este nevoie de curaj pentru a porni o afacere în acest domeniu, pe lângă muncă, voință și perseverență. Executivul împărtășește opinia lui Elon Musk, potrivit căruia „oamenii lucrează mai bine când știu unde vor să ajungă și de ce”.

„Mi-am schimbat viața radical, începând cu ora la care mă trezesc, la felul în care îmi organizez timpul, la ce este prioritar pentru mine. Sunt dedicat 100% muncii și de multe ori simt că orele zilei nu îmi sunt de ajuns pentru a finaliza toate sarcinile, dar datorită faptului că fac ceea ce îmi place, nu simt în nicio zi că muncesc sau că am ajuns la epuizare”, spune Bogdan Alexandru Onea.

CEO-ul dezvăluie că se simte motivat în fiecare zi, pentru a livra cu succes fiecare proiect, însă totul se realizează cu ajutorul echipei O.B.A, pe care el o consideră ca o familie. Totodată, este recunoscător părinților săi, care i-au oferit o educație bună și o copilărie fericită. „M-au susținut din toate punctele de vedere, fapt pentru care țin să le mulțumesc pe această cale. La un moment dat am decis să nu mai depind de ajutorul lor și să încerc să îmi clădesc singur viitorul. Această evoluție m-a determinat să fiu omul care sunt astăzi, faptul că îmi doream să le demonstrez că pot, să-i fac să fie mândri de mine, să mă autodepășesc și să risc pentru o viață mai bună”, mărturisește executivul.

Când reușește să-și mai elibereze timp în program, Bogdan Alexandru Onea se bucură de compania celor dragi, iar ca hobby, rămâne dedicat sportului pentru că îl ajută să se relaxeze și să se mențină sănătos. În același timp, îi place să citească despre experiențele oamenilor de succes din afaceri și nu numai, dar și să investească în cursuri de dezvoltare personală. „Consider că aceste activități se împletesc perfect cu businessul imobiliar, deoarece astfel reușesc simultan să mă relaxez și să descopăr lucruri noi”, afirmă CEO-ul.

Dezvoltarea O.B.A Different By Luxury are perspective de creștere în continuare, compania propunându-și să onoreze și pe mai departe angajamentul de a satisface cele mai sofisticate cerințe în materie de confort și lux rezidențial.

O.B.A Different By Luxury

Mamaia Nord, str. M14, Năvodari

office@obadifferentbyluxury.ro

0731.622.622

 

Energy Expo 10-13 octombrie