Hermès lansează accesorii în colaborare cu Apple: MagSafe și AirTag

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 28-04-2021

în: News

Accesoriile de călătorie Hermès recent dezvăluite de la Apple sunt accesoriul de lux hightech de care nu știam că avem nevoie. Mai exact, această colaborare se concretizează prin noua adăugare a unei huse de telefon ultra-luxoase și a unei noi etichete de călătorie AirTag.

În timpul prezentării recente a Apple, am fost introduși într-o selecție îmbucurătoare de articole de lux, inclusiv AirTag Hermès. De la 299 la 449 de dolari, accesoriile sunt deja disponibile in magazine. De atunci, producătorul francez de articole de lux a dezvăluit în liniște două noi accesorii, deși aceste articole vor fi disponibile exclusiv prin intermediul magazinului web Hermès.

foto via @highsnobiety.com

Eticheta de călătorie Hermès se vinde la prețul de 699 USD și include un AirTag în cutie, precum și un card de informații tradițional pentru a completa datele personale. Între timp, carcasa MagSafe pentru iPhone 12 și iPhone 12 Pro îți va aduce înapoi 569 USD și nu există hardware inclus în acesta.

Fabricat din piele Fauve maro deschis, carcasa are un design inspirat de ambalajul produsului Hermès. Potrivit lui Hermès, se fixează ușor magnetic, la fel ca și husele oficiale Apple. Și, la fel ca și designul Apple, carcasa este compatibilă cu accesoriile Qi, precum și cu cele MagSafe.

Sursa: HERMÈS UNVEILS EXCLUSIVE IPHONE 12 CASE & AIRTAG LUGGAGE TAG