Forte Village Sardinia – o destinație ca nicio alta

Un colț de paradis pentru întreaga familie

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 21-09-2023

în:

Forte Village Sardinia

Amplasat în mijlocul a 50 de hectare de grădini superbe, de-a lungul unei plaje cu nisip alb, pe însorita coastă de sud a Sardiniei, acest complex de lux vă oferă o gamă de cinci hoteluri de 5 stele și trei hoteluri de 4 stele, plus 13 vile dotate cu piscine private. Aveți la dispoziție o varietate de restaurante gourmet și tip bufet, numeroase piscine și activități pentru cupluri și familii cu copii, dar și o piațetă fermecătoare cu buticuri de modă și divertisment de seară sub sclipiri de stele.

La Forte Village, desemnat „cel mai bun resort pentru familii” din Sardinia, există o plajă largă de facilități sportive pentru copii și adolescenți. Cei care caută relaxarea se pot bucura de proceduri și tratamente unice în cadrul Acquaforte Thalasso & Spa, un centru de wellness de clasă mondială.

Forte Village Sardinia

Hotel & Suites

La exclusivistul resort Forte Village din Sardinia, unele hoteluri au vedere la mare, iar altele se deschid spre grădini tropicale luxuriante. Unele au terasă sau balcon, altele includ un „patio” cu grădină. Unele sunt lângă plajă, altele sunt lângă Spa. Unul dintre acestea va satisface exact nevoile dumneavoastră.

Unele apartamente sunt situate practic pe plajă, altele sunt vile retrase, cu grădini private și piscine. Toate sunt însă refugii exclusiviste de intimitate și liniște. Create pentru cei mai exigenți și pretențioși oaspeți, toate oferă servicii suplimentare, cum ar fi un majordom, un bucătar sau un șofer. Oaspeții se pot baza cu încredere pe cea mai mare discreție și pe cele mai bune servicii personale.

Dacă optați pentru suite, puteți lua micul dejun în cameră, la Terrazza Cinque Stelle sau la restaurantul Cavalieri. Alte restaurante tipice sunt disponibile cu rezervare fără costuri suplimentare, în timp ce unele restaurante gourmet și à la carte necesită o rezervare și un cost suplimentar. Am selectat pentru dumneavoastră câteva hoteluri reprezentative.

Hotel Il Castello: elegant, mediteranean, la doar câțiva pași de plajă. Include un restaurant fermecător, Cavaliere, cu grădină.

Hotel Castello Garden BungaloWs: bungalouri de familie, cazare independentă cu servicii personalizate.

Hotel Castello Suites: luxoase și private, suitele de la etajele Executive 4 și 5 oferă vederi spectaculoase asupra mării și grădinilor. Hotelul este deservit de un lift și o recepție private.

Waterfront Suites: lux suprem, spațiu nemărginit și priveliști extraordinare către mare. Suite private și romantice, la doar câțiva pași de o plajă cu nisip alb. Aici vă puteți bucura de acces la toate restaurantele și facilitățile. Serviciu de majordom.

Hotel Le Dune: amplasat printre grădini, la doar câțiva pași de mare, Le Dune oferă bungalouri opulente, apartamente exclusiviste și servicii de primă clasă. În apropiere de Wonderland, Piazza și restaurantele de pe plajă.

Villa del Parco Hotel & Spa: intim, privat și fermecător, situat lângă Spa. Camere superbe într-o clădire centrală și bungalouri somptuoase amplasate în pădure. Savurați priveliștea panoramică de pe acoperișul restaurantului Belvedere.

Hotel Pineta: o oază mediteraneană liniștită, înconjurată de pădure, acest hotel este situat central și este ideal pentru familiile mai mari.

Hotel Il Borgo: amplasate pe un deal, aceste bungalouri spațioase sunt perfecte pentru familii, aproape de terenurile de tenis, de Wonderland, piscina Oasis, piscina Baia delle Palme și Aquapark-ul cu tobogane.

Hotel Le Palme: situat în inima stațiunii, aproape de toate piscinele, facilitățile și încântătoarea Piazza Luisa. Bungalouri de lux, fiecare cu terasă privată, alegerea ideală pentru familiile numeroase.

Hotel Bouganville: unități de cazare prevăzute cu terase private, înconjurate de flori și vegetație mediteraneană, acesta este locul perfect pentru o vacanță în familie.

Nouă piscine într-un cadru natural minunat

Marea poate fi spectaculoasă, dar este întotdeauna bine să ai o alternativă, iar aici, la Forte Village, nu veți duce lipsă de nimic.

Dacă doriți să faceți o baie sau să plonjați într-un bazin cu apă dulce, puteți încerca una dintre cele trei piscine Oasis din inima resortului, dintre care una are și zonă pentru copii.

Forte Village Sardinia

O întindere vastă de plaje imaculate cu nisip alb

Mirifica plajă din Sardinia este o minune a naturii, oferind elementele cele mai poetice pentru o vacanță ideală. O întindere de nisip alb într-unul dintre cele mai frumoase decoruri din Sardinia, între localitățile Pula și Capo Spartivento, la poalele munților și la adăpost de restul lumii.

Ferită de vânt puternic și de căldura înăbușitoare, plaja este binecuvântată cu un microclimat blând, aproape tropical, care menține temperatura apei cu câteva grade mai caldă decât în restul insulei. Cucerită de frumusețea sa, revista Forbes a inclus-o în topul celor mai frumoase 25 de plaje din lume.

Plajele ce se întind de-a lungul coastei în zona complexului Forte Village au toate caracteristici diferite, dar fiecare are un farmec aparte.

Forte Village Sardinia

O experiență gourmet de neuitat

Forte Village oferă o gamă de restaurante unde vă puteți bucura de preparate rafinate din bucătăria italiană și cea internațională, pregătite de talentații chefi din cadrul resortului: nu ratați creațiile culinare sublime semnate de Massimiliano Mascia, câștigător a două stele Michelin, dar nici restaurantul Belvedere, bijuteria coroanei Forte Village, care servește unele dintre cele mai exclusiviste preparate din bucătăria tradițională italiană și regională.

Odată ce v-ați răsfățat papilele gustative, seara poate continua cu spectacole și divertisment, fie la un lounge bar, o cafenea sau un club de noapte, în împrejurimile frumoase ale Sardiniei.

În total, nu mai puțin de 20 de restaurante vă vor oferi experiențe personalizate, de la cine gourmet la mese cu specific etnic, dar și mic-dejunuri sau prânzuri unde calitatea este la cote maxime.

Forte Village Sardinia

Thalasso & Spa în Sardinia

Istoria Acquaforte Thalasso & Spa din Sardinia datează de ani și milenii. Milenii, pentru că vechii romani, așa cum se poate observa în splendidul oraș Nora din Sardinia, aflat la doar câteva minute de Forte Village Resort, știau deja despre beneficiile băilor termale de lângă mare. Și ani, pentru că în urmă cu 25 de ani, echipa medicală de la Forte Village, condusă de dr. Angelo Cerina, a revoluționat lumea talasoterapiei, creând o metodă originală și extrem de eficientă de detoxifiere, întinerire și revitalizare a organismului.

Această metodă a fost perfecționată cu ajutorul celor mai buni specialiști în medicină sportivă, estetică și dietetică, în cadrul ultramodernelor facilități ale Forte Lab and Performance Center.

Acquaforte Thalasso & Spa este situat într-o minunată grădină tropicală, care încurajează o căutare profundă și holistică a bunăstării. Experiența terapeuților și profesionalismul acestora sunt de netăgăduit.

Forte Village este o destinație cu adevărat unică, aflată într-o zonă de o frumusețe naturală remarcabilă, pe coasta de sud a Sardiniei, care încă din 1970 a avut un singur deziderat: să ofere oaspeților, cupluri și familii deopotrivă, o vacanță exclusivistă, fără egal. Pentru a realiza acest obiectiv ambițios și pentru a-și menține poziția de „World’s Leading Resort”, în 2014 a lansat un proiect de restilizare „new era”, cu o investiție care a ajuns în prezent la peste 50 de milioane de euro.

„Gândiți-vă la brandul Made in Italy: ce vă vine imediat în minte? Cea mai rafinată croitorie, cea mai celebrată varietate culinară și vinicolă din lume, cele mai puternice, sofisticate și exclusiviste mașini, o ospitalitate tradițională autentică. Noi adăugăm pe această listă și experiența Forte Village, cu abordarea noastră unică asupra ospitalității, bunăstării, agrementului, sportului, modei și gastronomiei – hrană și plăcere pentru trup și suflet”, declară Lorenzo Giannuzzi, CEO și managing director al Forte Village.

Pentru o experiență autentică, apelați la Metropolis Tour!

Bd. Metalurgiei, nr. 12-18, bl. Grand Arena Mall, București

Mobil: 0736 589 879

www.metropolistour.ro