Dyson a lansat o pereche de căști care funcționează ca purificator de aer

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 04-04-2022

în: News

Dyson

După ce a avut un succes răsunător cu Air wrap, Dyson a lansat o pereche de căști futuriste care vin la pachet cu un purificator de aer! Acestea sunt rezultatul cercetării și dezvoltării care a durat timp de 6 ani.

Numit Dyson Zone, dispozitivul oferă caracteristicile așteptate, inclusiv anularea activă a zgomotului, un sunet captivant prin căștile ANC și multe altele. Cu toate acestea, USP-ul său este acel purificator care poate curăța fluxul de aer pe care îl inspiri. Conform hypebae.com, acesta are o vizor fără contact care trece peste nas și gură și captează 9% din particulele mici precum praful, polenul și bacteriile, dar și noxele nocive. În plus, fiecare dintre căștile sale vine cu un motor care ajută procesul de purificare, oferit în patru niveluri bazate pe tiparele de respirație.

Dyson

În plus, utilizatorii pot alege între trei moduri de anulare a zgomotului, inclusiv Izolare, Conversație și Transparență, și chiar pot elimina viziera în timp ce poartă căștile în interior.

„Poluarea aerului este o problemă globală – ne afectează oriunde mergem. În casele noastre, la școală, la serviciu și în timp ce călătorim, fie pe jos, cu bicicleta, fie cu transportul public sau privat. Dyson Zone™ purifică aerul pe care îl respiri în mișcare. Și, spre deosebire de măștile de față, oferă un val de aer proaspăt fără a vă atinge fața, folosind filtre de înaltă performanță și două pompe de aer miniaturizate”, a spus Jake Dyson, inginer șef la Dyson.

Dyson

Deși prețul său este momentan necunoscut, Dyson Zone va fi disponibil online și în anumite magazine Dyson din întreaga lume în această toamnă.