Un Macallan single malt în ediție limitată dedicat Londrei

Scris de Luxury
Publicat la data de: 28-02-2021

în: News

Macallan a creat un whisky single malt în ediție limitată prin care evocă spiritul inovator și charisma Londrei.

Denumită „Distil Your World: The London Edition”, colecția include o băutură cu note de caramel, curry și ceai Earl Grey.

„La fel ca sufletul londonez, whisky-ul nostru single malt unic, maturat în butoaie speciale de stejar, oferă complexități bogate, arome armonioase și vibrante. Acest whisky este ceva nou – cu note londoneze precum curry sau dulceața ceaiului Earl Grey –, dar păstrează gustul consacrat al The Macallan și aceasta este partea dificilă”, a spus Steven Bremner, whisky maker Macallan.

Colecția este disponibilă într-o cutie de prezentare cu un design triunghiular care evocă harta Londrei și detalii roșii inspirate din cărămizile roșii ale orașului. Vine împreună cu o carte care descrie diferitele surse de inspirație din spatele acestui single malt, alături de imagini ale capitalei britanice și multe altele.

Ediția limitată este pusă în vânzare în locații selecte la prețul de 3.463 de dolari. Colecția este prezentată în asociere cu frații Roca, proprietarii El Celler de Can Roca din Spania.