Dior Institut

Scris de Luxury
Publicat la data de: 10-08-2016

în: Beauty

Dior Institut

Răsfățul absolut, într-un univers couture desăvârșit

În orașul în care visele devin realitate, pe o stradă unde fiecare pas este luminat de exuberantele vitrine ce o decorează cu fast, unde atmosfera este definită de chic-ul tipic parizian și de încărcătura istorică a caselor de modă ce au luat naștere acolo, pășim pe scările carpetate ale unui hotel cu iz de palat, pentru a descoperi un paradis al răsfățului: Dior Institut.

21. h1-dior_institut_double_vip_room_(c)_matthieu_salvaing dior entrance

Situat pe Avenue Montaigne, una dintre cele mai exclusiviste artere comerciale din Paris, în subsolul legendarului hotel Plaza Athénée, Dior Institut este un refugiu unic care vă va face să vă detașați de rutină, de lumea reală, de orice gând, pentru a trăi o fantezie a luxului senzorial.

Institutul de frumusețe nu se află întâmplător în această locație. Înainte de a deveni un Spa recunoscut, spațiul a găzduit barul hotelului, unde Christian Dior era văzut de multe ori împreună cu modelele sale. De fapt, Monsieur Dior și Plaza Athénée au o istorie comună încă din anul 1946, când designerul a creat prestigioasa Maison Dior și a deschis primul său butic și atelier pe aceeași stradă cu hotelul, la numărul 30, pe Avenue Montaigne. Scopul său a fost atunci de a se stabili aici pentru a fi aproape de hotelul său parizian de suflet, dar și de a atrage clientela influentă. Ambele sale dorințe s-au îndeplinit în timp. După o poveste de dragoste de lungă durată, în anul 2008, Maison Dior și Plaza Athénée s-au reunit în cele din urmă pentru a crea primul Dior Institut – un refugiu opulent, o utopie a luxului și a lumii couture, care îmbină culori pale și îndrăznețe, exprimând spiritul grațios, dar și tânăr și jucăuș al brandului.

O fântână elegantă ce pare să absoarbă orice senzație negativă, lăsând aromele parfumurilor Dior să transcendă spiritul și să îl poarte pe culmile răsfățului senzorial, menține echilibrul spațiului și face trecerea către încăperile în care se produce magia. De aici, descoperim o mică sală de fitness dotată cu echipament de ultimă generație și un salon de manichiură și pedichiură recent adăugat, complet echipat și prevăzut cu un fotoliu personalizat de lux. Spa-ul are un total de cinci săli duble de masaj, însă pentru un tratament cu totul și cu totul special, sala VIP este chiar mai spațioasă și prezintă un val de stele ce cade din tavan, luminând-o.

DiorInstitut_NatachaSteven-05-m

Înainte de începerea tratamentului, oaspeții își pot alege aroma Dior cu care doresc să se delecteze – ca, de exemplu, iconicul parfum al casei, J’adore –, acordurile muzicale care să-i învăluie, iar din acest moment se pot lăsa pe mâinile pricepute ale cosmeticienei, care îi va purta într-o călătorie de aproximativ două ore, pe tărâmul răsfățului suprem. Pentru tratamentul Exceptional Dior Prestige, ingredientul principal este prețiosul trandafir Granville, care are un efect reconfortant și regenerator. De fapt, trandafirul este elementul-cheie în cazul tuturor tratamentelor Dior, reflectând dragostea designerului pentru grădini și în special pentru trandafir, floarea lui preferată.

Într-o simfonie olfactivă, cufundat în atmosfera chic-couture a semnăturii Dior și pierdut în atingerea mâinilor ce oferă un masaj incredibil de relaxant, conștientul uman se retrage într-o stare de plutire grațioasă între vis și realitate. Din toate punctele de vedere, Dior Institut reprezintă luxul absolut și mărturia simbolisticii și a valorilor casei de modă Dior.

www.dorchestercollection.com/en/paris/hotel-plaza-athenee/dior-institute/

605970-3039

005f0c904aad59121b68b941c35a1954