Collezioni – Roberto Cavalli Home Linen și Luxury Tableware, exclusiv în România

Scris de Luxury
Publicat la data de: 12-04-2016

în: Art & Design

Collezioni este cel mai nou showroom din inima Bucureștiului, în care protagoniste sunt liniile Luxury Tableware, Linen și Luxury Tiles ale brandului Roberto Cavalli Home. Fiecare colecție este un manifest al emoției creatoare a celebrului designer, iar măiestria și magia fiecărui detaliu celebrează bucuria de a trăi.

Collezioni_1

Dedicate atât celor care vor să recreeze o atmosferă elegantă sau glamour, cât și celor care doresc să ofere un cadou rafinat, produsele prezente în showroom-ul Collezioni reprezintă, în orice moment, alegerea perfectă. Bogăția de culori și imprimeuri, precum și forța exuberantă a creațiilor designerului Roberto Cavalli sunt transpuse, de această dată, într-o selecție variată de obiecte pentru casă – servicii de masă, tacâmuri, pahare de cristal, servicii de ceai și cafea, lenjerie de pat și lenjerie de baie, alături de linia dedicată amenajării complete a băilor.

Collezioni_4

În colecția dedicată aranjării mesei, Roberto Cavalli Home Luxury Tableware, se regăsesc extravaganța printurilor sale iconice, delicatețea decorurilor florale în culori pastelate și eleganța porțelanului fin bone china, decorat manual, cu detalii în aur sau platină.

Explozia de culori și imprimeul sinonim cu brandul sunt prezente și în linia Roberto Cavalli Home Linen. Pledurile din mătase și pernele decorative în nuanțe uimitoare sunt accente care schimbă atmosfera unui interior. Colecția este completată de seturile de lenjerie pentru pat, halate de baie elegante și prosoape care amestecă armonios elementele decorative.

Colecția Roberto Cavalli Home Luxury Tiles îmbină garanția calității cu designul imaginativ, fiind sursa de inspirație pentru crearea unei atmosfere sofisticate. Acest ultim capitol, o fuziune de clasic cu accente contemporane, completează măiestria pieselor cunoscutelor branduri italiene Gaia Mobili și Galassia, alături de frumusețea fragilă a obiectelor de iluminat din colecția Cristallo Collezioni.

Collezioni_3

Showroom-ul Collezioni – o destinație pentru cei care vor să ofere cadouri speciale sau își doresc o ambianță vibrantă, plină de culoare și eleganță.

 

La moda è colore! La vita è colore! – Roberto Cavalli

 

Adresă: str. Banul Antonache 59, sector 1, București

Contact: 0732 222 075 / design@collezioni.ro

Facebook: Collezioni

Galerie Foto