Galeria Tempini din Timișoara, relansată cu un nou concept de design

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 26-01-2023

în: Art & Design

Prezentarea unor instanțe de design interior în care brandurile de lux sunt îmbinate armonios pentru crearea unor locuințe cu adevărat exclusiviste a reprezentat ambiția designerului Mihai Caraghiaur, cel care a coordonat proiectul de relansare a galeriei Tempini din Timișoara.

Cei 2.000 de metri pătrați care găzduiesc galeria au fost reamenajați pentru a expune într-un cadru cu adevărat spectaculos noile colecții adresate profesioniștilor din domeniu, dar și publicului interesat de decoruri inovatoare.

Specialiștii Tempini au lucrat timp de opt luni la relansarea galeriei, iar Mihai Caraghiaur și-a dorit ca fiecare brand expus să realizeze o comunicare vizuală și pragmatică între trecut și prezent, între frumusețe și funcționalitate.

În noua galerie se regăsesc colecțiile exclusiviste ale brandurilor Antonio Lupi, Gessi, De Castelli, Falper, FuoriFormato, alături de cele recent lansate ale celor de la Florim, Flaminia sau IB Rubinetterie.

Odată cu relansarea Tempini a fost adus în România și brandul britanic Timothy Oulton. În showroomul din Timișoara se pot găsi cele mai noi colecții din gama de lux, cu piese de designer unicat.

„Conceptul Timothy Oulton nu este de a-ți umple casa cu mobilă, ci cu amintiri. Este vorba despre povești, pentru că acestea ne aduc împreună, ne apropie de cei dragi, de membrii familiei, de prieteni. Și facem asta într-un stil foarte britanic”, a declarat Stevie Kim, global POG manager al Timothy Oulton.

După succesul pe care Tempini l-a avut la nivel european, atunci când a lansat galeriile Timothy Oulton la Milano și Ibiza, a venit rândul României să atragă cunoscătorii din domeniu, ale căror exigențe estetice își găsesc acum rezolvarea foarte ușor. „România are nevoie de un asemenea standard, este pregătită cultural și economic să pășească la nivelul campionilor în ceea ce privește designul interior”, a spus Gigi Nacev, CEO Tempini.

Timothy Oulton este apreciat de multe staruri de la Hollywood, piesele brandului britanic regăsindu-se în locuințele mai multor celebrități, ca și în decorurile unor filme sau seriale cunoscute. Astfel, oglinda glamour „Rex” se regăsește atât în fastuoasa casă a lui Beyoncé, cât și în cea a lui Kendall Jenner. Totodată, „Shabby Sofa” este preferata starului din „X-Men”, Hugh Jackman.

Noua galerie Tempini din Timișoara (Calea Aradului 115) și cea cunoscută din București (Strada Frumoasă 19) reprezintă un portal cu acces direct către excelența în designul interior. Noul motto Tempini, „All in Design”, își găsește reliefarea perfectă în cele două locații din România.

Tempini are un portofoliu în creștere de proiecte comerciale și rezidențiale la nivel național, care include unități medicale și sportive, hoteluri, restaurante și vile cu suprafețe generoase.

Galerie Foto