Televizor marca Aquavision, la 130.000 de dolari

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 06-02-2020

în: Art & Design

most expensive tv

Producătorul britanic high-end Aquavision a lansat cel mai valoros produs din oferta lor. Numit „DB100”, ecranul LCD măsoară 100 de inci și are o rezoluție 4K.

Dar este vorba de mult mai mult decât dimensiunea sa și display-ul UHD – este dotat cu un suport placat cu aur de 24 de carate de jur împrejur, în timp ce hardware-ul audio al TV-ului a fost creat în parteneriat cu Bang & Olufsen. 

Televizorul este, de asemenea, waterproof, ceea ce îl face perfect pentru iahturi de lux și instalații exterioare.

Poate ați ghicit deja că Aquavision DB100 nu este deloc ieftin – 130.000 de dolari este prețul său și este disponibil exclusiv la Harrods în centrul Londrei.

În ciuda prețului piperat, compania declară că a primit deja foarte multe comenzi din Marea Britanie, Orientul Mijlociu și SUA. „Este o piesă importantă de care se pot bucura oamenii care chiar apreciază tehnologia și luxul. Credem că este unul dintre cele mai uimitoare televizoare produse vreodată din lume. Este cu adevărat unic.”, a declarat Alastair Benn, fondatorul și directorul Aquavision. „Există o cerere din ce în ce mai mare de articole electronice de lux de la consumatorii din întreaga lume, iar piața TV nu este diferită.”, adaugă acesta.