Best luxury lingerie brands

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 11-04-2023

în: Fashion

luxury

Atunci când ne gândim la lenjerie intimă de lux, cuvintele se rostogolesc senzual de pe limbă, persistând cu promisiunea unor momente speciale și misterul tentant a ceea ce se află pe sub haine. În ciuda acestor conotații, adevărata necesitate pentru lenjerie intimă de lux se întinde cu mult dincolo de plăcerile budoarului. Lenjeria de corp este o trebuință zilnică, un obiect de îmbrăcăminte pe care fiecare femeie și-l pune în grabă în fiecare dimineață și îl scoate doar înainte de a face un duș răcoritor sau o baie relaxantă.

Poate că nu ai văzut până acum lenjeria intimă ca pe o investiție, dar este la fel de importantă ca un tricou alb sau o pereche de pantofi de calitate. În plus, toate femeile își doresc o lenjerie intimă care să ofere o bază pentru orice ținută, așa că este esențial să cauți ceva ce îți place și în care te simți confortabil.

Bineînțeles, atunci când vine vorba de achiziționarea articolelor de lenjerie intimă, există o gamă largă de opțiuni. De aceea am făcut o listă cu cele mai bune branduri de lenjerie de lux, pentru fiecare tipologie de corp și stil personal.

luxury

La Perla

Cu un aer sofisticat și romantic, La Perla aduce pe piață seturi uimitoare de lenjerie din mătase și dantelă, care emană feminitate și eleganță. Acest brand italian reputat rămâne unul dintre cele mai cunoscute de pe piața modei de lux, ocupând un binemeritat loc de frunte în rândul mărcilor celebre de lenjerie intimă premium.

Cu o istorie bogată care datează din 1954, succesul La Perla rezidă în capacitatea brandului de a se adapta la stilurile actuale și de a produce în mod constant articole de înaltă calitate, lucrate manual. În același timp, abilitățile artizanale și tehnicile specifice au fost păstrate pentru a înzestra toate creațiile cu un finisaj superior și de înaltă calitate.

În mod evident și incontestabil, selecția lor de lenjerie vorbește de la sine. Cu articole menite a fi prețuite și folosite frecvent în loc să fie păstrate pentru o ocazie specială, La Perla încurajează femeile să privească aceste piese ca pe un „răsfăț de zi cu zi” care le ajută să facă față provocărilor pe care le întâmpină de-a lungul zilei.

luxury

Agent Provocateur

Agent Provocateur este o marcă britanică de lux, renumită în toată lumea pentru modelele sale de lenjerie intimă sexy. Brandul a fost fondat în 1994 de către Serena Rees și Joseph Corré, iar astăzi deține magazine pe întreg mapamondul. Agent Provocateur este un nume bine cunoscut pentru piesele sale remarcabile de lenjerie cu caracter atemporal, fiind brandul care pune feminitatea neînfricată în prim-planul designurilor sale de bază.

Lenjeria sugestivă, care îmbină bretelele provocatoare, dantela luxoasă neagră și fundițele din satin, este inspirată de universul budoarului. Cu o abordare vizionară, Agent Provocateur oferă piese îndrăznețe și irezistibile, ideale pentru fiecare ocazie.

luxury

Kiki de Montparnasse

Brandul Kiki de Montparnasse reprezintă simbolul luxului și al feminității. Realizată cu cele mai bune materiale și cu atenție la detalii, lenjeria Kiki de Montparnasse este concepută pentru a face fiecare femeie să se simtă frumoasă și încrezătoare. Mai mult decât atât, brandul de lux cu sediul în New York explorează conceptul de lenjerie atât ca obiect vestimentar intim, cât și ca articol de îmbrăcăminte în sine. Indiferent dacă este ascuns discret sub haine sau se ivește obraznic de sub cămașă, un articol de lenjerie de lux Kiki de Montparnasse ajută femeile să treacă cu ușurință de la îmbrăcămintea de zi la cea de noapte.

Cu piese cochete și cu bun-gust, Kiki de Montparnasse își întruchipează perfect muza (și tiza), Alice Prin, cunoscută mai bine ca Regina Montparnasse-ului sau Kiki de Montparnasse. Aceasta a fost un model și o actriță pariziană și, totodată, un simbol al culturii eliberate a Parisului în așa-numita perioadă a „anilor nebuni” („Années folles”, în franceză).

Cu piese-cheie care trasează puntea între rochie și lenjerie, lasă-te inspirată de gama de lenjerie Kiki, care va face ca fiecare zi să fie una specială.

Fleur du Mal

Fleur du Mal este un brand modern, cu sediul în New York, ce se mândrește cu colecții elegante și stilate de lenjerie intimă. Fondat în 2012 de Jennifer Zuccarini, numele acestui brand de lenjerie de lux a fost inspirat de colecția de poezii omonimă a marelui poet francez Charles Baudelaire, o alegere care reflectă perfect dualitatea unică a spiritului acestei mărci: rafinament și obrăznicie pură.

Deloc surprinzător, cuceritoarele piese Fleur du Mal au apărut și în Playboy, în timp ce o colaborare cu brandul de parfumuri de nișă Kilian a dus la crearea unei colecții de lenjerie parfumată, care miroase la fel de divin pe cât arată. În plus, pe lângă faptul că sunt creatorii unor articole superbe de lenjerie pentru fiecare ocazie, designerii Fleur du Mal oferă admiratorilor și o gamă de costume de baie și obiecte de îmbrăcăminte, care sunt la fel de încântătoare precum „prietenii” lor intimi.

I.D. Sarrieri

La granița dintre articolele ready-to-wear și piesele de lenjerie intimă, mare parte dintre creațiile ce alcătuiesc colecțiile I.D. Sarrieri sunt prea frumoase pentru a nu fi etalate. Fiecare piesă debordează de rafinament și este realizată cu o atenție desăvârșită, folosind cele mai fine materiale și încorporând finisaje ultraluxoase, precum dantelă Chantilly și cristale Swarovski.

Designurile unice ale articolelor pot adăuga cu ușurință acel „ceva în plus” atunci când sunt asociate cu îmbrăcămintea potrivită, reflectând viziunea fondatoarei Iulia Dobrin despre femeia „puternică și rafinată”.

Prin forțarea limitelor și contestarea modului în care ar trebui purtată lenjeria, acest brand de lux celebrează arta de a te îmbrăca și plasează femeia în centrul viziunii sale, cu rezultate uimitoare.