S-a lansat noua gamă Philips MoistureProtect

Scris de Luxury
Publicat la data de: 23-03-2015

în: Fashion

Părul tău este supus constant factorilor externi ce duc la uscarea și deshidratarea acestuia. Temperaturile scăzute, vantul, razele puternice ale soarelui, apa dură sau apa tratată cu clor de la piscină, dar și produsele de styling sau de coafat au efecte neplăcute asupra părului tau.

Spre deosebire de piele, părul nu percepe intensitatea căldurii. De aceea, Philips a creat un senzor unic de protectie ce adaptează temperatura in timpul coafatului, pentru a mentine hidratarea și strălucirea naturală a firului de par.

Philips MoistureProtect combină tehnologia inovatoare de îngrijire Philips cu rezultate excelente de styling și cu design-ul elegant al produsului. MoistureProtect include uscător și placa de îndreptat, ambele special concepute pentru a păstra hidratarea naturală a părului, îmbinând ușurința cu care pot fi folosite cu beneficiile asupra părului: aspect sănătos și strălucire.

Philips MoistureProtect combină tehnologia inovatoare de îngrijire Philips cu rezultate excelente de styling și cu design-ul elegant al produsului. Gama Philips MoistureProtect include uscător și placa de îndreptat, ambele special concepute pentru a păstra hidratarea naturală a părului, îmbinând ușurința cu care pot fi folosite cu beneficiile asupra părului: aspect sănătos și strălucire.

placaUn păr drept și hidratat

Placa de îndreptat părul Philips MoistureProtect oferă rezultate de îndreptare excelente a firului de păr, păstrându-i totodată hidratarea. Senzorul de care beneficiază monitorizează căldura cu scopul de a menține hidratarea naturala a părului. Dacă este necesar, senzorul determină ajustarea automată a temperaturii cu până la 30°C în primele trei secunde pentru un aspect sănătos și stil strălucitor.

Uscare inovativă și care nu afectează părul

Uscătorul Philips MoistureProtect a fost conceput pentru a oferi femeilor rezultate excelente de uscare, păstrând în același timp părul hidratat în timpul coafatului. Senzorul cu infraroșu al uscătorului Philips MoistureProtect determină temperatura părului, astfel încât atunci când părul devine prea fierbinte, uscătorul reduce automat temperatura pentru a proteja părul și pentru a păstra nivelurile de hidratare, fără a compromite rezultatele de styling.

foehn

  • Uscătorul și placa de îndreptat Philips MoistureProtect dispun de condiționare ionică pentru un efect anti-static, reducând astfel încrețirea firului
  • Indicatorii de senzor de pe placă și uscător informează femeile dacă senzorul Philips MoistureProtect este activ sau nu
  • Funcția ThermoProtect a uscătorului oferă posibilitatea reglării optime de temperatură
  • Funcțiile de control al temperaturii plăcii de îndreptat le permite femeilor să adapteze produsul la tipul lor de păr, întrucât este dispus cu 3 trepte de temperatură (200 – 175 – 150 grade Celsius), care, cu ajutorul senzorului, asigură cea mai buna temperatură pentru orice tip de păr.
  • Placa de îndreptat conține plăci ceramice pentru o aranjare a părului mai rapidă și mai atentă cu firul de păr; ele sunt mobile pentru a evita prinderea și ruperea firelor de păr