Balmain mizează pe volum cu noul model de încălțăminte

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 04-08-2022

în: Fashion

Balmain

În ultimele sezoane, o mare parte din colecțiile de încălțăminte se concentrează pe trecerea de la designuri îndrăznețe și tehnice la un stil mai liniștit, cu tentă retro. Pe măsură ce majoritatea brandurilor încep să readucă la viață modele vechi, Oliver Rousteing sparge tiparele, iar Balmain Unicorn sunt cât se poate de sfidători.

Balmain ne-a obișnuit deja cu modelele extravagante care atrag atenția. În timp ce majoritatea caselor de lux au explorat granițele pantofilor sport cu proporții mari, Balmain a realizat modele îndrăznețe. Sezonul trecut am remarcat pantofii B-Bold, iar în acest sezon, Balmain Unicorn sunt și mai uimitori.

Acești pantofi sport au o croială superioară surprinzător de elegantă din neopren. Ceea ce alcătuiește dimensiunea lor voluminoasă este unitatea de talpă din cauciuc și partea care fixează partea superioară. Cu o înălțime de aproximativ opt centimetri, talpa alcătuiește cea mai mare parte a pantofului și, dacă asta nu atrage atenția, atunci culorile vibrante o fac.

Balmain

Modelul care înconjoară partea superioară din neopren este redată aici în culorile curcubeului, crescând considerabil nivelurile de culoare. Dar, în timp ce culorile atrag prima dată atenția, nu există nicio cale de a ocoli faptul că acesta este un design impresionant din punct de vedere tehnic. Deși designerii de pantofi independenți conceptualizează adesea pantofii de această natură, îndrumarea necesară pentru ca un brand de lux să lanseze un design atât de îndrăzneț este cel puțin impresionantă.

Ne place sau nu, Balmain iese din tipare și creează modele avangardiste care ne transportă în viitor.