Chanel – Dans la lumière de l’été

Scris de Luxury
Publicat la data de: 03-08-2016

în: Beauty

MA2015_02_0024

Chanel – Dans la lumière de l’été. Shakespeare vedea în „visul unei nopţi de vară” o lume feerică aprinsă în cele mai calde licăriri. Precum în surpriza unei continuări, întâlnim artiștii Chanel văzând în visul unei lumini de vară magia reveriei aprinse în cele mai delicioase culori.

Les Beiges rafinează bronzul cu prospețimea naturaleței prin tonuri de maro terra cotta pentru definirea conturului feței și auriu nisipiu pentru luminozitate.

Un contur ocru și maro mângâie privirea cu efect ombré, în timp ce prin Empreinte du Desert fericirea entuziasmului strălucește prin armonia unei palete de tonuri sub cea mai diafană mătase a pulberii.

Cuprul, bejul auriu, verdele de pin invită la expresia fanteziei în joc de umbre și lumini prin profunzimea sclipirilor saturate sau radianța umbrelor de vară. Prin rafinamentul ton pe ton, Stylo Yeux Waterproof definește printr-o altă intensitate expresivitatea ochilor, în timp ce prin cupruriul Mirage, Le Volume de Chanel învăluie genele în subtile raze metalice.

Pentru serenitatea zâmbetului jucăuş ce întâmpină vara, prin luciurile de buze LÈVRES SCINTILLANTES fantezia modelează în iridescenţă tonuri de roz, coral, roşu-garnet sau de Burgundia.

Paleta de tonuri de roz piersiciu, ciocolatiu cald, bej, portocaliu sau smarald se dezvăluie pe unghii în radianţa dăruită de formula îmbogăţită cu ceramide şi bioceramică, intensificată inclusiv de strălucirea lacului Le Gel Top Coat pentru luciu, vigoare şi rezistenţă.

Colecția de make-up vară 2016 – DANS LA LUMIÈRE DE L’ÉTÉ –
va fi disponibilă exclusiv în magazinul CHANEL Beauty Space din centrul comercial Băneasa Shopping City.

MA2015_02_0021 MA2015_02_0022 MA2015_02_0027