Căștile AirPods Max de 108.000 de dolari vin placate cu aur

Scris de Luxury
Publicat la data de: 01-03-2021

în: News

Brandul rusesc de lux Caviar, specializat în folosirea de materiale prețioase pentru personalizarea gadget-urilor, a venit cu propria interpretare a căștilor AirPods Max. În varianta normală, modelul creat de Apple are un preț de 500 de dolari.

Cei de la Caviar au reconfigurat perechea de căști și au folosit aur masiv în cantități generoase, în special pentru producerea cupelor căștilor. Banda din plasă care se pune pe cap a fost recreată cu piele de crocodil în varianta de culoare albă sau neagră. În timp ce căștile originale Apple nu au niciun logo, pe fiecare cupă a versiunii de lux va fi imprimat logoul Caviar. Totul la prețul (exorbitant) de 108.000 de dolari.

„Vă prezentăm noul model de lux AirPods Max Golden Black, o perspectivă complet nouă asupra căștilor, de la bijutierii Caviar. Căștile sunt confecționate din piele rară de crocodil de culoare neagră și aur pur 750. Caviar AirPods Max Golden Black combină cea mai înaltă calitate a sunetului cu armonia perfectă a luxului și stilului clasic. Dacă apreciați designul sofisticat, laconicitatea și inovația, acest model a fost creat pentru dumneavoastră”, se arată în descrierea publicată de Caviar.

Audiofilii împătimiți vor dori să afle că aceste căști unicat pot fi comandate direct pe site-ul brandului de lux.

Galerie Foto