Beluga Noble – vodka nobilă, clasicul de neînlocuit

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 17-12-2019

în: Lifestyle

Beluga Noble

Beluga Noble – vodka nobilă este perfecționată în toate privințele, până la cel mai mic detaliu. Grație tehnologiei unice de producție, care înglobează cu măiestrie atât inovații, cât și tradiții vechi de secole, aroma Beluga Noble a dobândit o finețe de neegalat, întruchipând chintesența luxului și a aristocrației.

Toate ingredientele Beluga Noble trec printr-un sistem exclusiv de purificare și filtrare, care garantează nivelul maxim de puritate și calitate al produsului final. La capătul acestui proces, Beluga Noble „se odihnește” timp de 30 de zile, fapt ce-i permite licorii să dobândească gustul matur și multifațetat specific.

Aroma fină și bogată a melanjului dintre alcoolul special obținut din malț și cea mai pură apă a izvoarelor arteziene siberiene garantează calitatea ireproșabilă a Beluga Noble.

Designul rafinat al sticlei, cu elemente realizate manual, reflectă perfect noblețea Beluga Noble. Fiecare dintre sticle este decorată cu un atribut important – un mic pește Beluga, montat în mod tradițional, de mână, ceea ce face ca fiecare sticlă să fie unică.

Vodka Beluga Noble este produsă chiar în inima Siberiei – o regiune recunoscută drept una dintre cele mai curate zone din punct de vedere ecologic, din Rusia. Puritatea apelor arteziene siberiene și caracterul natural al tuturor celorlalte componente Beluga Noble sunt factorii care explică, într-o mare măsură, alegerea poziției geografice și care fac din vodka Beluga liderul incontestabil pe piața alcoolului din Rusia.