Cartier sărbătorește centenarul colecției Trinity cu o nouă linie de genți

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 07-03-2024

în: Fashion

Cartier

Din 1924, Trinity de la Cartier a rămas un model emblematic, o semnătură a mărcii. Instant recognoscibil și reinterpretat de-a lungul anilor, Trinity este rezultatul imaginației lui Louis Cartier și de atunci a devenit un model emblematic pentru Cartier – un design simplu, dar definitoriu, cu trei inele și trei tipuri diferite de aur. În acest an, brandul sărbătorește cea de-a 100-a aniversare a liniei Trinity prin lansarea unor accesorii actuale, o colecție de genți sofisticate și elegante.

Colecția de genți Trinity de la Cartier triplează esența eleganței, sărbătorind numărul trei – o cifră profund semnificativă în moștenirea istorică a Cartier. Această cifră nu numai că este un ecou al trioului de frați fondatori, Louis, Jacques și Pierre, dar reflectă și prestigioasa descendență a buticurilor istorice Cartier din Paris, Londra și New York. Designul colecției, care prezintă genți cu granulație ușoară, cu trei burdufuri distincte, introduce o notă de suplețe, în timp ce trioul de inele – finisate în aur galben, aur roz și aur alb – adaugă un contrast izbitor față de materialul negru al genților.

Cartier

Fiecare inel este realizat cu meticulozitate pentru a servi unui scop unic, putând fi folosit fie ca o legătură elegantă pentru mâner, fie pentru o buclă elegantă a curelei de umăr. Cu o gamă de stiluri care include o geantă de mână clasică, o geantă dreptunghiulară mică și elegantă, concepută pentru a fi purtată pe umăr sau crossbody, și o mini-geantă de umăr fermecătoare, cele trei inele îmbogățesc fiecare piesă cu un strat de sofisticare. Colecția Trinity combină fără efort luxul discret cu funcționalitatea versatilă, ceea ce face ca fiecare dintre cele trei genți să fie o mărturie a moștenirii Cartier de eleganță rafinată.

Cartier

Noua colecție este completată de o gamă de articole mici din piele, inclusiv un suport pentru carduri de credit și o poșetă rotundă care seamănă cu o husă cu fermoar și care poate fi purtată fie crossbody, fie pe umăr. Gențile sunt disponibile în negru, roșu rubin, cuarț roz și verde jad. Toate gențile din colecția Trinity sunt asortate cu o culoare contrastantă – burgundy pentru geanta neagră și negru pentru cele roz, verzi și roșii.