Canali Made to Measure

Scris de Luxury
Publicat la data de: 11-09-2014

în: Fashion

CANALI-AI 14 pagina 27 copia

Din dorința de a conferi clienților unicitate hainelor pe care le poartă și a răspunde nevoilor individuale a acestora, boutique Canali organizează „Made to Measure Service” pe 24 și 25 septembrie în cadrul magazinului din Calea Dorobanților nr. 196.

Serviciul “Made to Measure” combină stilul sartorial italian al articolelor de îmbrăcăminte, făcute pe comandă, împreună cu gustul pentru rafinament, atenţia sporită la detalii şi nevoia unor repere de calitate, privind construirea ţinutelor, alegerea ţesăturilor şi definirea stilului personal al fiecărui client.

Made to Measure include de asemenea, o consiliere vestimentară profesionistă, începând cu alegerea ţesăturilor, culorii, luarea măsurilor şi probe, până la finalizarea şi livrarea ţinutelor.

Canali oferă în prezent, o varietate de peste 500 de materiale premium, incluzând şi selecţiile exclusive de sezon.

Serviciul permite fiecărui client să-şi personalizeze articolele de îmbrăcăminte. După alegerea materialelor, mai sunt o multitudine de alte elemente, de luat în considerare, începând de la  nasturi la cataramele curelelor şi până la buzunare extra. Fiecare costum Made to Measure este unic iar numele clientului apare brodat pe o etichetă.

Comanda este realizată în timp de patru săptămâni sau opt şi livrată la boutique-ul Canali.

Galerie Foto

Energy Expo 10-13 octombrie