Un nou episod ONE TRUE SINGER este disponibil de astăzi pe HBO Max

DOC îi va provoca pe concurenți la un hip-hop battle care se va desfășura pe un acoperiș

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 08-04-2022

în: News

Un nou episod ONE TRUE SINGER, primul reality-show produs de Max Original în România, realizat în colaborare cu Global Records, este disponibil de astăzi pe HBO Max.

Un nou episod ONE TRUE SINGER este disponibil de astăzi pe HBO Max

Episodul trei vine cu alte două probe interesante pentru concurenți. În primul challenge, îl vor cunoaște pe DOC, unul dintre cei mai renumiți artiști de hip-hop din România, care sosește în casa One True Singer și îi învață pe concurenți cum să facă rime într-un timp scurt și cum să susțină un hip-hop battle direct pe un acoperiș. Cea de-a doua probă le va reaminti concurenților care le sunt rădăcinile și vor învăța cum să transforme o melodie din folclorul românesc în una adaptată perfect stilului lor. Damian Drăghici va fi invitatul special al acestui challenge. Proba se va încheia cu numele celor patru concurenți care vor merge la Clash, proba eliminatorie.  

Un nou episod ONE TRUE SINGER este disponibil de astăzi pe HBO Max

Câștigătorul One True Singer va obține un contract de înregistrare în valoare de 50.000 de euro și încă 50.000 de euro în cont.

One True Singer va avea în total 10 episoade, iar primele trei episoade sunt disponibile acum pe HBO Max și le puteți urmări aici:

Episodul 1

Episodul 2

Episodul 3

În fiecare episod, artiștii se vor confrunta cu o serie de provocări menite să le testeze talentele și vor învăța de la invitații speciali din showbiz care sunt calitățile necesare unui star din industria muzicală. În funcție de evoluția lor, vor rămâne în concurs sau vor fi eliminați de juriul format din Alina Eremia, Bruja, Șerban Cazan și Alex Cotoi.

Un nou episod din cele 10 va fi disponibil în fiecare vineri pe HBO Max.