Van Cleef & Arpels: A Journey Through the Poetry of Time

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 08-02-2022

în: News

În perioada 12-20 februarie 2022, Van Cleef & Arpels sărbătorește sursele sale emblematice de inspirație în Singapore, , în cadrul unei expoziții de excepție. Piesele din colecția patrimonială a celebrei Maison și creațiile contemporane vor fi dezvăluite într-un mediu captivant, care recreează farmecul Parisului. Această expoziție captivantă va prezenta inspirațiile din spatele unora dintre piesele emblematice ale Maison în patru galerii tematice.

În perioada 12-20 februarie 2022, Van Cleef & Arpels sărbătorește sursele sale emblematice de inspirație în SingaporeÎnființat în 1906, Casa de bijutierii pariziană Van Cleef & Arpels va organiza această expoziție în Singapore între 12 și 20 februarie la Sands Expo, Marina Bay Sands. Vitrina va prezenta inspirațiile din spatele unor creații emblematice ale acestei reputate Maison. Intitulată „A Journey Through the Poetry of Time”, expoziția celebrează cei patru piloni care informează lumea eterică și capricioasă a lui Van Cleef & Arpels.

În perioada 12-20 februarie 2022, Van Cleef & Arpels sărbătorește sursele sale emblematice de inspirație în SingaporeCele patru teme majore care au modelat brandul de patrimoniu sunt: ​​Povești de dragoste, Zâne și balerine, Astronomie poetică și Natură încântătoare. Amplasate într-o recreare de vis a străzilor din Paris, vizitatorii pot explora și afla mai multe despre aceste inspirații în galeriile tematice.

În timp ce inspirația din spatele pieselor emblematice ale mărcii este o dovadă a abilității superbe a brandului de a da viață acestor povești, expoziția dorește, de asemenea, să dezvăluie acel „savoir-faire” al maeștrilor artizani. Acestea includ procesele complexe ales emailării și ale celor de ceasornicărie complicată. Vizitatorii vor putea să arunce o privire asupra celor mai recente piese contemporane ale casei și a altor ceasuri atemporale, cum ar fi colecția Pont des Amoureux sau Lady Arpels Ballerines Musicales.

Planificată perfect în timpul sezonului iubirii, expoziția reprezintă ocazia perfecta de a o vizita în timpul Zilei Îndrăgostiților din acest an. Nu numai că veți putea să vă cufundați în lumea magică a lui Van Cleef & Arpels, dar experiența va fi cu siguranță una memorabilă pentru amândoi.

Concomitent cu expoziţia se desfăşoară şi o serie de ateliere pentru copii cu vârste cuprinse între patru şi zece ani. Fiecare copil va primi un kit de artă de bun venit, care îi va permite să-și creeze propriul model 3D al Parisului cu hârtia pliabilă furnizată – o oportunitate perfectă pentru copii de a-și dezlănțui creativitatea.

Expoziția „A Journey Through the Poetry of Time” de Van Cleef & Arpels va avea loc în perioada 12-20 februarie la Sand Expo Hall B, Marina Bay Sands, Singapore. Pentru a vă înscrie pentru un slot, vă rugăm să accesați linkul aici: https://www.vancleefarpels.com/au/en/events/a-journey-through-the-poetry-of-time.html