TOFF.ro – noua platformă online de luxury shopping din România

reunește cele mai importante branduri de lux

Scris de Luxury
Publicat la data de: 03-03-2021

în: Fashion

TOFF.ro

Binecunoscutul boutique multibrand Hot-A-Porter situat la parterul hotelului JW Marriott, în cea mai importantă galerie de shopping de lux din România, The Grand Avenue, a devenit de curând Terminal of Fashion. Acest proces de rebranding aduce un upgrade magazinului fizic, propunând totodată o nouă experiență de shopping online prin lansarea site-ului TOFF.ro

Asemenea magazinului fizic Terminal of Fashion, TOFF.ro reunește cele mai importante branduri de lux – Valentino, Dolce & Gabbana, Saint Laurent, Jimmy Choo, Aquazzura, Gianvito Rossi, Lanvin, Pierre Hardy, Cesare Paciotti, Roberto Cavalli, Sophia Webster, Marcelo Burlon County of Milan, Palm Angels, Unravel Project și multe altele.

„Prin platforma TOFF.ro dorim să punem la dispoziția clienților noștri un acces cât mai facil la toate brandurile din portofoliul nostru și sperăm să devenim curând una dintre opțiunile preferate de români atunci când doresc să achiziționeze online produse aparținând designerilor de top. Pe lângă brandurile cu care clienții noștri din locația fizică sunt deja obișnuiți, ne bucurăm să anunțăm că boutique-urile Valentino și Dolce & Gabbana vor fi prezente pe platforma TOFF.ro cu întreaga colecție ready-to-wear aflată în galeria The Grand Avenue. Pentru cei care preferă experiența offline, am creat serviciul de Private Shopping – o sesiune de shopping alături de un specialist TOFF.ro, acest serviciu funcționând pe bază de programare”, spune Sorin Cordunianu, operations officer manager, Terminal of Fashion – TOFF.ro.

TOFF.ro

Avantajele incursiunii în lumea online luxury
Din respect pentru clienții Terminal of Fashion – TOFF.ro, livrarea și returul produselor sunt gratuite. În plus, clienții pot opta pentru serviciul Reserve & Try, având astfel posibilitatea de a proba produsele preferate direct în boutique înainte de achiziționare, dar și pentru ridicarea comenzii sau returul acesteia direct în magazinul aflat în galeria The Grand Avenue, din incinta JW Marriott.

Boutique-ul fizic Terminal of Fashion funcționează de luni până vineri între orele 11:00 și 19:00, respectiv sâmbătă și duminică între 11:00 și 18:00, la adresa Calea 13 Septembrie, nr. 90, București.

Despre Terminal of Fashion
Lansat în 2017 în cadrul galeriei The Grand Avenue București, sub numele Hot-A-Porter, ca un boutique multibrand de lux cu o suprafață de 190 de metri pătrați, acesta reunește o selecție rafinată de încălțăminte și accesorii de la cele mai importante case de modă și designeri de prestigiu din lume. La sfârșitul anului 2020, magazinul fizic a trecut printr-un proces de rebranding, devenind astfel Terminal of Fashion – TOFF.ro.