Marriott va deschide primul hotel W din Arabia Saudită pe un lac artificial de 2,8 km lungime în stațiunea de schi futuristă Trojena

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 05-01-2024

în: Travel

Marriott

Trojena, stațiunea de schi futuristă din deșert a prințului moștenitor MBS, se transformă într-o destinație promițătoare și se dezvoltă cu o viteză amețitoare. După Chedi Trojena, Neom va găzdui nu una, ci două proprietăți hoteliere de lux aparținând Marriott International, Inc. – primul hotel W din Arabia Saudită și o proprietate JW Marriott.

„Suntem încântați să lucrăm cu NEOM pentru a dezvolta aceste două proprietăți interesante într-unul dintre cele mai așteptate proiecte de dezvoltare din lume. W Hotels continuă să redefinească sectorul ospitalității de lux, iar NEOM se potrivește perfect cu viziunea sa centrată pe inovație, creativitate, design și explorare, în timp ce JW Marriott, unul dintre brandurile noastre emblematice, va aduce moștenirea sa de ospitalitate extraordinară, design elaborat și experiențe captivante”, a declarat Chadi Hauch, vicepreședinte regional pentru domeniul locativ, Orientul Mijlociu, Marriott International.

Hotelul W Hotel din Trojena va dispune de 236 de camere, dintre care 47 sunt apartamente opulente, cu vedere neîngrădită la munte și la lac. Hotelul va încânta vizitatorii din întreaga lume cu patru destinații de luat masa, spații comerciale, piețe de cumpărături și zone de divertisment.

Marriott

Primul hotel W din Arabia Saudită va prinde contur în Lake Village din Trojena. Lacul arhitectural lung de 2,8 kilometri este un spațiu hipnotizant, completat de o pădure încântătoare și de activități captivante pe malul apei. Hotelul W va cuprinde spații caracteristice brandului, inclusiv un Living Room, WET Deck, W Lounge, AWAY Spa și un centru de fitness FIT. Hotelul JW Marriott va fi amplasat în The Bow, lumea futuristă a apei din Trojena. Se așteaptă ca această proprietate să aibă 500 de camere și apartamente. În cadrul acestuia se vor găsi o serie de facilități, precum o sală de bal, săli de ședințe, cinci opțiuni de luat masa, un centru de fitness, un club pentru copii, piscine și un spa.

„Cu locația sa centrală, peisajul montan la altitudini înalte de până la 2.600 de metri și împrejurimile naturale, Trojena redefinește înțelegerea ospitalității de ultra-lux și a turismului montan”, a declarat Philip Gullett, director executiv al Trojena. „Suntem încântați că două dintre mărcile emblematice ale Marriott International aflate în topul preferințelor în materie de turism de lux, W Hotels și JW Marriott, ni se alătură pentru a spori experiența turistică a oaspeților pretențioși.”

Marriott

„JW Marriott va juca un rol esențial în poziționarea Trojena ca o locație de top pentru conferințe și expoziții globale majore, precum și pentru evenimente de profil, în timp ce W Hotels va transforma modul în care vizitatorii destinației noastre montane se vor bucura de divertisment, cultură și experiențe culinare. Marriott International împărtășește viziunea noastră de a modela o nouă frontieră pentru industrie și așteptăm cu nerăbdare să ne consolidăm relația prin aducerea la Trojena a două dintre mărcile sale hoteliere renumite”, a declarat Chris Newman, director executiv al NEOM Hotel Development. Se pare că vizitatorii vor avea parte de o distracție de zile mari la Jocurile Asiatice de Iarnă din 2029 și la prestigioasele Jocuri Olimpice de Iarnă din 2030, care ar putea fi găzduite la Trojena.

Text: Andrada Arsenie

Energy Expo 10-13 octombrie