Videoclipul muzical „Easy On Me” al lui Adele prezintă o podgorie de 3,7 milioane Euro, din Sutton, Canada

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 08-02-2022

în: News

Una dintre vedetele din videoclipul muzical „Easy On Me” al lui Adele, în afară de cântăreața și compozitoarea engleză, desigur, este pitorescul Domaine Dumont Chapelle Ste-Agnès.

La mai puțin de două ore de mers cu mașina de Montréal, Québec, domeniul este un conac construit în 1846, amplasat într-o podgorie magnifică. Proprietatea în stil european de 70 de hectare este listată la 4,37 milioane USD și include un castel, o capelă cu o nouă sală de recepție, o casă de oaspeți și un garaj pentru trei mașini. Pe teren există 7.000 de tulpini de viță de vie cu echipamente pentru fabricarea gheții și vin de porto, precum și 11.000 de arțari pentru producția de sirop.

Conform companiei imobiliare Engel & Völkers Montréal, proprietatea exclusivă are un total de 10 dormitoare, 14 băi și 4 toalete. Proprietatea, câștigătoare a mai multor premii, a trecut prin mai multe renovări în 1990 și 2021, cu interioare fastuoase, care amintesc de timpurile medievale. Fiecare colț al conacului te duce cu gândul la un palat, mai ales cu ușile ornamentate, care arată o măiestrie uimitoare a constructorilor. Camerele de vinuri sunt constituite cu accente franțuzești precum tavanele boltite si pardoselile din gresie de teracota. Capela are un stil european distinctiv, cu ferestre cu mozaic și un acoperiș cu cupolă. Uimitoarea moșie conține, de asemenea, o serie de antichități și opere de artă.

Videoclipul muzical „Easy On Me” al lui Adele prezintă o podgorie de 3,7 milioane Euro, din Sutton, Canada

Camera care a apărut în videoclipul „Easy On Me” este marele spațiu de luat masa – o cameră roșie cu un tavan floral, pereți de catifea, draperii cu model, o masă robustă din lemn, împodobită cu un candelabru de cristal. În interiorul camerei, există și un portret dramatic al lui Adele, atârnat la capătul îndepărtat, ca un semn din cap către videoclipul muzical.

Artista în vârstă de 33 de ani a avut premiera „Easy On Me” pe 15 octombrie 2021, iar videoclipul ei a câștigat peste 22 de milioane de vizualizări pe YouTube în dimineața zilei următoare. Preluat de pe remarcabilul ei album „30”, Adele a depășit-o pe senzația de pe internet Olivia Rodrigo și a asigurat recordul mondial Guinness pentru cea mai ascultată melodie pe Spotify într-o săptămână. Astăzi, videoclipul are peste 237 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Videoclipul a fost regizat și co-produs de regizorul canadian Xavier Dolan cu directorul de fotografiat francez canadian André Turpin și producătorul franco-Québécois Nancy Grant. Echipa a mai lucrat la hitul de succes al lui Adele „Hello” în 2015, care a fost prima melodie care s-a vândut vreodată într-un milion de copii într-o săptămână.

Domeniul Dumont Chapelle Ste-Agnès este listat de David O’Malley de la Engel & Völkers Montréal. Cu alte cuvinte, poate fi al dumneavoastră pentru prețul de 3.760.079 Euro. Iată anunțul aici: https://www.engelvoelkers.com/en-ca/property/sutton-qc-219379.30000_exp/