Tiffany & Co. celebrează istoria trofeelor NBA

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 16-02-2022

în: News

Tiffany & Co

Tiffany & Co de la LVMH lansează cea de-a doua sa colaborare cu artistul Daniel Arsham special pentru NBA All-Star Weekend. Brandul de bijuterii și Arsham au conceput o minge de baschet care este special texturată cu modelul de diamant, semnătură a artistului.

Directorul de creație al Cleveland Cavaliers, Daniel Arsham și Tiffany & Co. au multe în comun. Dincolo de dragostea comună pentru bijuteriile sofisticate, acestora, în primul rând, le place sportul!

„Am jucat baschet când eram copil în liceu, așa că All-Star Weekend a fost întotdeauna semnificativ pentru mine. În special, lucrând atât de strâns cu echipa din orașul meu natal, Cavs”, a declarat Arsham pentru Highsnobiety.

Tiffany & Co

Parteneriatul dintre celebrul brand de bijuterii și Arsham nu este o surpriză. Cei doi au mai colaborat în trecut, iar Tiffany a mai fost implicat în lumea sportului, însă acest parteneriat este cel mai accesibil pentru iubitorii baschetului.

„A fost grozav să lucrez cu Tiffany. Ambele colaborări au fost o oportunitate de a evolua și de a reinterpreta stilul clasic Tiffany. Cred că oamenii sunt interesați de prezența poveștilor pe care le cunosc, dar când colaboratorii vin și reinterpretează un brand, este permisă o nouă experiență sau o nouă perspectivă. Aceasta este o mare parte a muncii mele, reinterpretarea și fuziunea”, a spus Arsham.

Acest sentiment de fuziune este pe deplin caracterizată de mingea de baschet al lui Arsham și Tiffany, care încorporează subtil câteva dintre elementele semnăturii lui Arsham alături de nuanța inimitabilă Tiffany.

Tiffany & Co

Cu ocazia NBA All-Star Game, care va avea loc pe 18 februarie, Tiffany va deschide un pop-up store în centrul orașului Cleveland, în timp ce echipa gazdă va găzdui marele eveniment la Rocket Mortgage FieldHouse.

Fanii se pot plimba prin magazin și își pot exersa aruncările la coș pe o jumătate de teren personalizat. De asemenea, pot vedea trofeul Larry O’Brien real pe care l-au câștigat Cavs în 2016, pot participa la paneluri sau discuții și pot cumpăra o minge de baschet Wilson personalizată, pregătită pentru joc. Tiffany Blue este disponibilă la prețul de 575 de dolari. Dacă luați în considerare că mingea Tiffany’s Spalding are un preț de câteva mii de dolari, achiziționarea acesteia poate fi considerată o afacere bună.