Nike and Jacquemus lansează The Swoosh Bag

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 28-02-2024

în: Fashion

The Swoosh Bag

După multiplele lor colaborări în materie de încălțăminte sport și articole vestimentare, Jacquemus și Nike au revenit cu o nouă colaborare – de data aceasta sub forma unui nou model de accesoriu. Denumit „The Swoosh Bag”, noua piesă este exact ce este menționat oficial: o nouă geantă în forma emblematicului Swoosh de la Nike.

Geanta Nike Swoosh de la Jacquemus, recent dezvăluită, este un accesoriu fascinant. Urmând estetica minimalistă a brandului de lux, geanta este confecționată din piele neagră și este prevăzută cu un logo simplu auriu „Jacquemus” pe partea din față.

The Swoosh Bag

Potrivit imaginilor publicate de către brandul de lux, se pare că există mai multe produse Swoosh disponibile, printre care o versiune roz a genții Swoosh, mai multe JF1, pantaloni scurți și o ținută sport minimalistă.

Totodată, în imaginile de campanie ale colecției apare Sha’Carri Richardson. Îmbrăcată în alb și negru, Richardson pozează elegant cu iterația neagră a genții, lăsându-și tatuajele și unghiile lungi să strălucească în toată splendoarea lor.

Întreaga colecție, inclusiv The Swoosh Bag, va fi disponibilă pe Jacquemus.com și în aplicația SNKRS începând cu 5 martie.