Lux și strălucire pe covorul roșu la Premiile Oscar 2017

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 27-02-2017

în: News

Catifeaua, dantela, nuanțele metalice și clasicul negru au fost elementele de bază la cea de-a 89-a gală de decernare a Premiilor Oscar. Vedetele de film s-au întrecut pe ele însele în ceea ce privește stilul, strălucind în ținute sofisticate cu un aer retro și romantic, inspirate de perioada de aur a Hollywood-ului. Decernarea premiilor a început încă de pe covorul roșu, unde s-au oferit distincțiile “fashion”. În continuare, vă prezentăm o listă cu cele mai reușite apariții ale galei.

Emma Stone a impresionat publicul cu o creație marca Givenchy, inspirată chiar din celebra statuetă Oscar. Actrița a purtat o superbă rochie aurie, cu franjuri și brodată manual, din ultima colecție couture a lui Ricardo Tisci, pe care a desăvârșit-o cu o pereche de cercei cu diamante, marca Tiffany & Co.

 

Nicole Kidman a făcut senzație într-o rochie Armani Prive. Deși creația era ușor transparentă, într-o nuanță nude, acoperită doar de o broderie fină, nu și-a pierdut aura de mister, datorită decolteului la baza gâtului. Look-ul a fost finisat de un ruj într-o nuanță îndrăzneață de roșu aprins.

Pentru a înnobila filmul cu cele mai multe nominalizări de anul acesta la Oscar, Ryan Gosling a purtat un frac impecabil marca Gucci, păstrând farmecul din musicalul care a marcat domeniul cinematografiei în anul 2016. Amprenta retro s-a remarcat și în cămașa cu volane, marca Anto Shirt, fiind o alternativă la clasicele ținute masculine.

Kristen Dunst a adus parfumul Hollywood-ului de odinioară, printr-o apariție iconică Dior Haute Couture. Modelul rochiei din mătase neagră, cu falduri, tip prințesă a îmbinat clasicul cu modernul, prin asimetria designului.

Dakota Johnson a înlocuit stilul provocator cu care ne-a obișnuit cu unul glam și cuminte, îmbrăcând o rochie aurie, până în pământ, din mătase și cu mâneci lungi, aparținând casei Gucci. Talia i-a fost evidențiată de un cordon diafan, din același material, dar ținuta nu ar fi fost completă fără un colier de epocă semnat Cartier.

Mai multe imagini de la gală puteți vizualiza în galeria de mai jos

Galerie Foto