Falmec lansează în România colecția Bellaria

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 17-11-2017

în: Art & Design

Falmec

Falmec, producătorul italian de hote premium, a organizat Vineri, 10 noiembrie 2017, un eveniment de lansare a noii colecții Bellaria. La eveniment au participat arhitecți, designeri și colaboratori ai companiei.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența reprezentanților companiei Falmec din Italia – Lorenzo Poser, Marketing Manager și Gianluca Lovisotto, Export Area Manager. Invitații au fost designeri, arhitecți și parteneri ai Falmec România, între momentele serii numărându-se o tombolă cu premii.

Bellaria by Falmec

Noua colecție de purificatoare de aer Bellaria by Falmec, lansată oficial în România, incorporează tehnologia avansată de filtrare de la hotele E.ion. Grație tehnologiei de ionizare bipolară controlată, hotele E.ion System® produc ioni asemănători cu cei prezenți în bucătărie și neutralizează eficient mirosurile neplăcute, iritante și poluanții precum: bacterii, virusuri, acareni, polen, spori, praf, noxe sau gaze de eșapament. Ionii încărcați negativ au, de asemenea, un efect pozitiv asupra minții și a corpului, având ca rezultat îmbunătățirea stării de spirit și a concentrării.

Fondată în 1981, s-a transformat dintr-o companie mică de producție într-un adevărat lider industrial, câștigând o vastă experiență în proiectarea și producția de hote premium de bucătărie. Cercetarea de ultimă generație, flexibilitatea în producție, dezvoltarea unor tehnologii noi și creativitatea dotează colecțiile Falmec cu un plus puternic de valoare, în ceea ce privește inovația, și cu un aer unic de design și tehnologie, ajungând la cele mai ridicate niveluri de excelență italiană în lume.

Falmec

De la proiectarea inițială la produsul finit, toate creațiile Falmec sunt realizate printr-un proces format din mai multe etape, care se desfășoară în întregime în cadrul fabricii situate în apropiere de Veneția. Produsele oferă o garanție absolută a calității în proiectare, a materialelor și a construcției, respectând tradiția italiană în fabricarea unor produse de calitate.

Evenimentul din 10 noiembrie a fost organizat de Falmec SpA și Intax Trading srl – reprezentant oficial în România.

www.falmec.ro

Galerie Foto