BORA Pure – Plita cu inducție și hotă integrată, tehnologia de care ai nevoie în bucătăria ta

Scris de Luxury
Publicat la data de: 10-05-2021

în: Art & Design

KUXA studio este unic importator al produselor BORA în România, cel mai inovativ și eficient sistem de aspirație de până acum, cu design personalizabil. Plita cu extractor încorporabil BORA Pure îți va schimba experiența gătitului prin numeroasele avantaje pe care le are, fiind o adiție pentru orice proiect de bucătărie premium.

Fie că vorbim despre poziționarea pe insulă sau la geam, plita BORA oferă libertate în proiectare. Designul bucătăriei nu trebuie să fie modificat din cauza necesității unei hote. Mai mult, poți poziționa plita chiar la perete, iar în locul suspendatelor se poate opta pentru un joc volumetric de carcase decorative pentru un design minimalist. Poți vedea mai multe proiecte cu BORA pe insulă, la geam sau la perete folosind filtrele cu același nume din categoria DETALII, pe site: kuxa.ro/testimoniale. 

În funcție de materialul blatului de bucătărie, plita BORA Pure poate fi montată pe blat sau tip flush (la același nivel cu blatul). Liniile se continuă perfect și elegant cu designul bucătăriei, iar curățarea plitei se va realiza mult mai ușor în varianta flush. La capitolul funcționare, atunci când plita se află în modul stand-by, controalele display-ului sunt practic invizibile, iar atunci când este pornită, sunt redimensionate și controlate de un sistem de iluminare inteligent.

Pe lângă designul proiectului de amenajare, plita BORA Pure are ea însăși un design personalizabil, cu posibilitatea de a schimba culoarea duzei de admisie. Cu șase culori diferite pentru duze (negru, cupru, verde jad, roșu, albastru royal și portocaliu), BORA Pure se poate adapta oricărui stil și oricărei cromatici din bucătăria ta.

Când vine vorba de întreținerea plitei, componentele care intră în contact cu vaporii de gătit pot fi îndepărtate cu ușurință prin canalul de extragere a aerului și pot fi puse direct în mașina de spălat vase, unde ocupă puțin loc. Dacă în timpul gătitului se varsă lichide sau solide în duza de admisie, nu este o problemă – plita are integrată o tavă de scurgere care prinde toate resturile alimentare. Tot pentru o întreținere ușoară, filtrele plitei se pot schimba ușor, accesibile prin partea superioară sau prin canalul de extragere, fără a fi nevoie să demontezi sertarele sau plinta.

Pentru a-ți face experiența gătitului și mai plăcută, BORA Pure funcționează întotdeauna cu un volum minim, chiar și când se află la treptele superioare de putere. Acest lucru se datorează fluxului optim de aer și utilizării unui ventilator extrem de silențios. Fără distrageri în timp ce gătești sau întreții conversații!

Dotată cu un panou de control intuitiv, toate funcțiile importante sunt accesate extrem de ușor, cu o simplă atingere. Modul de funcționare al panoului de control se accesează printr-o zonă sensibilă la glisare verticală – mișcările în sus și în jos sunt intuitive pentru utilizator, la fel cum este și apăsarea. În plus, datorită panoului de control central și dispunerii zonelor de gătit, plita BORA oferă spațiu suficient pentru patru oale cu o dimensiune de până la 24 de centimetri, toate încălzite constant și eficient, indiferent de conținutul acestora.

Pentru plitele BORA Pure există două variante, una cu evacuare și una cu recirculare. Designerul KUXA te va ajuta în alegerea celui mai potrivit model pentru configurația bucătăriei tale, în funcție de planul de instalații, designul dorit, spațiul disponibil și locul în care dorești montată plita. Tot ce trebuie să faci este să îți programezi vizita în unul dintre showroom-urile KUXA studio, pe kuxa.ro/contact.