Adidas a anunțat cea de-a doua ediție de vânzare a adidașilor Yeezy

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 31-07-2023

în: Fashion

adidas Yeezy

Pe 28 iulie, adidas a anunțat că va lansa mai multe stocuri rămase de Yeezy pe parcursul lunii august, începând cu 2 august, după ce primul stoc a fost scos la vânzare în luna mai.

Potrivit brandului de încălțăminte, cea de-a doua vânzare adidas Yeezy va fi disponibilă în „etape”, pentru a „ajuta la gestionarea cererii, asigurând în același timp o experiență echitabilă și premium pentru consumatori”.

În ceea ce privește ceea ce oferă cea de-a doua rundă, fanii se pot aștepta la modele populare precum adidas Yeezy Boost 350 V2, 500 și 700, plus Yeezy Slide și Foam RNR. Oricine caută Yeezy-uri IRL va putea cumpăra aceste modele și de la retaileri specializați precum Sneakersnstuff și Foot Locker.

Ca și în cazul lansării inițiale din luna mai, produsele adidas Yeezy vor fi disponibile prin intermediul aplicației adidas CONFIRMED, pe site-ul companiei și la anumiți distribuitori specializați. Această mișcare va contribui, de asemenea, la eforturile brandului de combatere a discriminării și a urii, o parte din vânzări urmând să fie direcționată către organizațiile care luptă pentru cauzele menționate mai sus, inclusiv rasismul și antisemitismul.