Bahía del Duque, Tenerife

Colțul de paradis unde luxul și relaxarea se întâlnesc cu siguranța

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 27-02-2021

în: Travel

Bahía del Duque

Situat în inima idilicelor Insule Canare, hotelul Bahía del Duque oferă facilități ale căror atribute sunt serviciile excelente, îngrijirea sănătății și relaxarea binemeritată, totul într-un mediu care are în vedere, în primul rând, siguranța și confortul oaspeților. 

Coasta de sud a insulei Tenerife (Insulele Canare) este locul în care un univers de relaxare se deschide în fața ochilor, în timp ce călătorii sunt seduși de țărmurile însorite și maiestuoase ale Oceanului Atlantic.

Bahía del Duque

Acest resort sublim, proiectat de faimosul arhitect spaniol Andrés Piñeiro, recreează o vilă colonială tradițională canariană din secolul al XIX-lea, cu 19 unități de cazare independente. Gazdele sunt renumite la nivel internațional pentru exclusivitate și servicii, astfel încât oaspeții descoperă aici un mic refugiu privat, unde serviciul rafinat și vremea caldă îi invită să se bucure de un mediu intim și exclusivist, așezat extrem de convenabil, chiar lângă plajă.

Dedicați sănătății și siguranței oaspeților
În noile circumstanțe determinate de pandemia de COVID-19, hotelul Bahía del Duque se bucură de o echipă de profesioniști care garantează siguranța deplină a oaspeților, respectând standarde meticuloase de curățenie și securitate, precum și procese și proceduri de dezinfectare realizate cu scrupulozitate.

În acest mediu sigur – și asigurat –, hotelul reunește toate stimulentele pentru a călători cu copiii. Are acces direct la două plaje protejate de vânt: locul perfect pentru a vă bucura de o varietate de activități acvatice.

Podețele, pasajele, grădinile, piscinele și arhitectura sa formează un cadru perfect și fantezist, în care copiii se bucură de jocurile organizate de echipa de divertisment a hotelului, Duqui Club. În plus, adolescenții își găsesc refugiul la Teen Lounge, un loc inspirat, în stilul unui local frecventat de un surfer californian, și dotat cu PlayStation, Wii și o zonă de relaxare.

Bahía del Duque

Gastronomia joacă, la rândul său, un rol-cheie între facilitățile complexului, care găzduiește opt restaurante cu specific diferit și 12 saloane care se adresează celor mai exigente gusturi. Bucătarul executiv, Miguel Cabrera, semnează o mare varietate de meniuri care promit să vă poarte prin toată lumea, de la preparate italiene la avangardă japoneză, inclusiv bucătărie câmpenească din Franța și Țara Bascilor, printre altele.

Ospitalitate la superlativ în Insulele Canare
Un sejur la una dintre cele 40 de vile impresionante din Bahía del Duque este o experiență încântătoare, care include cele mai distinse facilități: serviciu de majordom, meniu de perne și cearșafuri, băi de aromaterapie à la carte, șampanie sau servicii de cină privată.

Proiectate într-un stil clasic și elegant, vilele se caracterizează prin interioarele luminoase și spațioase ale camerelor și apartamentelor de lux, completate de propria piscină privată încălzită, alături de grădină și terasă.

În cadrul opțiunilor de cazare exclusive ale resortului, la Casas Ducales, oaspeții se pot bucura de tradiție și lux într-o proprietate colonială, care recreează arhitectura tradițională a insulei de la începutul secolului al XX-lea. Aici, ei beneficiază de servicii personalizate: au intrare și recepție separate, serviciu de majordom, un solar privat cu bar și un lounge pentru mic dejun separat.

 

Dacă grija pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră reprezintă cea mai mare prioritate, Bahía Wellness Retreat este cea mai bună alegere: un centru de wellness impresionant, situat în inima resortului, foarte apreciat pentru circuitul său exclusiv de talasoterapie în aer liber. Acest spațiu vă invită să vă bucurați de liniște prin intermediul elementelor naturale ale insulei, cum ar fi căldura rocilor vulcanice, soarele și apa Oceanului Atlantic. Ritualurile holistice propuse vă vor răsfăța simțurile și vă vor revitaliza corpul, printr-o mare varietate de masaje și tratamente corporale. Sunt puse la dispoziție inclusiv serviciile unui nutriționist, care oferă sfaturi și sprijin clienților, ajutându-i să își atingă obiectivele, cu activitate fizică adaptată tratamentelor personalizate și o dietă variată și completă.

Una peste alta, paradisul turistic Bahía del Duque reprezintă îmbinarea luxului, naturii și calmului într-o destinație exclusivistă și sigură. Un loc în care temperatura nu scade sub 23 °C pe tot parcursul anului, unde orele de soare sunt parcă nesfârșite, iar pădurea de lauri vă poartă pașii către impresionantul Parc Național Teide, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.

Pe scurt, toate motivele din lume pentru ca următoarea dumneavoastră vacanță să aibă loc în acest colț de rai, binecuvântat de razele soarelui și mângâierea oceanului. 

Galerie Foto