Academie Scientifique de Beauté Paris a lansat gama HYPO-SENSIBLE

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 22-02-2023

în: Beauty

Academie Scientifique de Beauté Paris

Unul din doi oameni are piele sensibilă, manifestând roseață, iritații, piele supraîncălzită, reactivă, și o senzație generală de disconfort. Pentru a răspunde condiției de sensibilitate a tenului și a o trata eficient, Academie Scientifique de Beauté Paris a creat HYPO-SENSIBLE, un protocol de tratamente profesionale de salon și o gamă de produse pentru uz personal, concentrată în ingrediente de origine naturală.

Academie Scientifique de Beauté Paris

Noua linie de îngrijire a pielii, dezvoltată fără a conține parfum, calmează intens epiderma și reduce sensibilitatea pielii reactive datorită formulelor minimaliste care combină eficacitatea și toleranța optimă, fiind cât mai aproape de concentrația de 100% de ingrediente naturale, fără a compromite eficacitatea.

Academie Scientifique de Beauté Paris

Gama HYPO-SENSIBLE are la bază un ingredient extras din floare de porțelan, Hoya Carnosa, originară din Asia de Est și Australia, bogată în biopeptide prezente în drojdia Metschnikowia Reukaufii, ce este izolată din nectarbiota florii. Acest ingredient este similar microbiomului nostru și întărește bariera de protecție a pielii și reechilibrează microbiota acesteia.

Academie Scientifique de Beauté Paris

Vedete și influenceri au testat în premieră noile tratamente și produse Academie HYPO-SENSIBLE, mărturisind, în cadrul unui eveniment de tip beauty talk, cum s-au confruntat cu problemele tenului sensibil și ce îmbunătățiri au observat prin utilizarea noii game Academie dedicată acestui tip de piele. Printre participanții la discuție s-au aflat Albertina Ionescu, Lorena Buhnici, Dana Săvuică, Nicoleta Nucă, Simona Țăranu, Diana Cosmin, Adina Necula, Larisa Lupoaea.

Gama Academie Scientifique de Beauté Paris HYPO-SENSIBLE este distribuită în România de Top Line și este disponibilă în saloanele și clinicile partenere Top Line, precum și în magazinul Top Line și pe www.topline.ro.