FAQ™ 202 – LED FACE MASK, masca-minune anti-aging

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 03-07-2023

în: Beauty

FAQ™

Portofoliul FOREO include acum noua marcă FAQ™ Swiss. Aceasta a fost dezvoltată pentru a schimba modul în care societatea și oamenii privesc îmbătrânirea – chiar dacă acest proces este inevitabil, fiecare dintre noi poate influența modul în care îmbătrânește.

Pornind de la acest adevăr, FAQ™ Swiss ne pune acum la dispoziție o tehnologie revoluționară în confortul casei noastre, deschizând calea pentru o eră anti-îmbătrânire cu totul nouă. Chiar și pentru numai cinci minute, de trei ori pe săptămână, purtarea măștii ne poate aduce mai aproape de cel mai întâlnit deziderat, acela al tinereții fără bătrânețe!

FAQ™

FAQ™ 202 – LED FACE MASK – mască de față pentru tratament anti-îmbătrânire

Descoperim o generație complet nouă de măști cu LED-uri. FAQ™ 202 – LED FACE MASK este ultra-ușoară, wireless și fabricată din silicon flexi-fit, mulându-se perfect pe conturul feței pentru a asigura o acoperire uniformă cu lumină.

FAQ™ 202 dispune de opt lungimi de undă diferite, inclusiv NIR, pentru a aborda semnele de îmbătrânire și alte probleme ale pielii precum pigmentarea, liniile fine, acneea și tonul neuniform. Poate fi purtată în timp ce facem literalmente orice altceva. Astfel, ne putem bucura de tratamente faciale cu LED la nivel de Spa, prin simpla apăsare a unui buton.

Fabricată din silicon ultra-ușor, masca oferă un design transparent, flexibil și ergonomic. Aceasta răspândește lumina în mod uniform pe piele prin intermediul a 600 de puncte optimizate, asigurând un tratament eficient indiferent de forma feței. Siliconul este un material ultra-igienic, neporos, ușor de curățat și cu uscare rapidă, ceea ce îl face mai rezistent decât plasticul la contaminarea microbiană.

FAQ™

Odată comandată, masca-minune vine la pachet cu:

+ Spray de curățare silicon FAQ™ (60 ml)

+ Display case

+ Husă pentru accesorii

+ Cablu de încărcare USB

+ Ghid de pornire rapidă

+ Manual de utilizare

De ce să alegem măștile de față cu lumină LED?

Acestea oferă o alternativă mai sigură la tratamentele chimice și cu laser. Schimbarea stilului de viață al femeilor, conștientizarea frumuseții și autonomia financiară contribuie la creșterea cererii. Celebritățile, dermatologii și recomandările influencerilor pe platformele de socializare stimulează și mai mult interesul consumatorilor.

*Cât de des este necesar să folosim masca cu LED FAQ™?

Putem folosi masca cu LED FAQ™ timp de 5-15 minute, de trei-cinci ori pe săptămână, pentru rezultate optime.

FAQ™

*Ce este terapia LED?

Terapia cu LED-uri (sau diode emițătoare de lumină) reprezintă un tratament de îngrijire a pielii ce utilizează lungimi de undă variate ale luminii. NASA a dezvoltat inițial această tehnologie pentru experimente de creștere a plantelor în misiuni ale navetelor spațiale și ulterior a constatat că prezintă potențial pentru tratamentul rănilor. Terapia cu lumină LED este acum utilizată de esteticieni pentru a ajuta la regenerarea pielii.

*Terapia LED este sigură?

Spre deosebire de alte tipuri de terapie cu lumină, LED-urile nu conțin raze ultraviolete. Prin urmare, sunt sigure pentru uzul obișnuit. De asemenea, terapia cu lumină LED nu provoacă arsuri precum alte tratamente anti-îmbătrânire ca peelingul chimic, dermabraziunea și terapia cu laser.