Tort Design – Despre artă, design şi profesionalism în lumea dulciurilor

Scris de Luxury
Publicat la data de: 22-01-2016

în: Art & Design

Sufletele mari poartă în ele amprenta unor mari pasiuni. Din ele se nasc cel mai adesea afaceri de succes, branduri care marchează şi schimbă pentru totdeauna domeniul lor de activitate. Un asemenea exemplu îl găsim la Tort Design. Ceea ce a pornit de la conceptul „o cofetărie la uşa casei tale” şi de la gândul că a fi sănătos este o reală responsabilitate a devenit acum unul dintre cele mai respectate nume pe piaţa cofetăriilor din România. Afacerea a crescut, s-a dezvoltat, a prins aripi şi continuă să evolueze. Care e secretul? Muncă, respect, profesionalism, abordare unică a fiecărui client şi… mult drag pentru fiecare produs.

DSC_0542_5 copy

Alina Stroe este mâna puternică din spatele acestei afaceri. Ea a început să creeze adevărate bijuterii dulci alături de alte câteva mămici dedicate şi talentate, pe care încă le numeşte „fetele mele de la Tort Design”. Gândul de început a fost că sănătatea chiar este un lucru de mare preţ, iar dacă fiecare lucru pe care îl facem poate să aducă un plus de calitate vieţii, atunci ceea ce mâncăm de ce nu ar avea aceeaşi importanță?

Ingrediente excepţionale, combinaţii interesante, uneori chiar surprinzătoare, decoruri fantastice sau clasice pentru acest tip de gastronomie au ridicat afacerea Tort Design la nivel de artă. Niciun produs nu pleacă înspre client decât dacă are un „certificat de perfecţiune”, nescris, dar înţeles de către cunoscători. Laboratorul s-a mărit, echipa a crescut şi ea, paleta de clienţi s-a diversificat. Constantă a rămas doar calitatea ingredientelor, atenţia la detalii, orientarea spre client, dar mai ales spre perfecţionare.

FGF (56 of 81)

 

Tendinţa actuală în materie de dulciuri este una destul de bine conturată, diversificată şi plină de oportunități pentru cei care ştiu să aprecieze calitatea în acest domeniu. Mai ales că fiecare eveniment, fie el în familie, fie extins şi pentru prieteni ori corporate, are un moment dulce – un tort, completat mai nou cu un candy bar. Tematici diverse, culori pastelate sau puternice, elemente vintage sau gadget-uri, decoruri ample, fastuoase sau unul minimalist, pe toate le poţi găsi acum în portofoliul Tort Design. Fiecare tort, fiecare produs are câte o poveste care începe cu primul mesaj şi niciodată nu se termină cu livrarea lui. Aici intervine magia dulciurilor Tort Design, magie pe care o putem regăsi în mai toate afacerile de succes: clienţii revin, recomandă, se leagă relaţii de încredere. Există situaţii în care familiile aleg ca produsele de aici să se regăsească în toate evenimentele importante: de la nuntă, baby shower, botez, până la aniversări, petreceri-surpriză sau, pur şi simplu, o masă elegantă de duminică.

„Totul a început de la mirosul de pandişpan din casa bunicii. Prăjituri clasice, cu reţete tradiţionale şi ingrediente simple, au făcut ca întreaga copilărie să aibă un parfum de ‚proaspăt scos din cuptor‛, de vanilie, ciocolată şi fructe caramelizate. Şi, pe măsură ce timpul a trecut, şi gustul încearcă să devină mai rafinat, reţetele se îmbogăţesc, mirosurile devin arome şi dulcele devine sănătos”, spune Alina, adăugând: „Cât despre talent… altă poveste! Există tot felul de cursuri unde poţi învăţa cum se fac torturi, blaturi sau creme, dar nimeni nu stă în spatele tău să te îndrume la nesfârşit. Fără un pic de inspiraţie, de talent, simț artistic şi îndemânare, nu eşti decât unul dintre cei care ştiu să facă prăjituri. De aici şi până la reţeta succesului mai e multă muncă, o echipă excepţională şi oameni care apreciază calitatea. Ca în orice bucătărie, reţetele sunt aceleaşi. Doar că la Tort Design sunt mereu îmbunătăţite, adaptate, scoase ca din cutie sau rescrise în altă ordine.

Rezultatul? Torturi de mare efect, dulciuri sănătoase, clienţi mulţumiţi, o afacere care creşte precum Făt-Frumos din poveste”.

www.tortdesign.ro

comanda@tortdesign.ro

0752.143.843

Galerie Foto