Synthetic de CHANEL, Collection Libre

Scris de Luxury
Publicat la data de: 16-01-2017

în: Beauty

Prima ediție Collection Libre dezvoltată de Lucia Pica alături de echipa sa de creație exprimă o atitudine îndrăzneață, modernă și neașteptată, conturând femeia sigură pe sine ce nu se lasă intimidată de mediul ce o înconjoară. Este puternică dar feminină.

ma2016_04_0006

Inspirată de peisaje și materiale urbane, Lucia Pica și-a imaginat această colecție ca o experiență unică. Tonurile urbane sunt reinterpretate, iar culorile și substanțele devin hipnotizante. Sticla, metalul și cauciucul se transformă în umbre și texturi neobișnuite, pe când nuanțele de roz natural, corai și roșu adaugă o tentă veselă și reîmpospătantă. Prin toate acestea, Synthetic de CHANEL oferă o paletă contrastantă de culori, texturi și lumini pentru ochi, obraji, buze și unghii.

ma2016_04_0004

Inspirația urbană a favorizat dezvoltarea unei creații exclusive: Architectonic este o paletă de farduri în nuanțe metalice destinată unei priviri arhitecturale. Armonia celor cinci nuanțe, de la albastru mat la gri-oglidă, promite atât intensitate, cât și luminozitate. Prin alternarea efectelor mate și satinate, culorile reprezintă un omagiu adus materialelor urbane. Odată aplicate, nuanțele mate creează un impact fascinant și magnetic, pe când cele satinate asigură un efect metalic sclipitor. Cu adevărat inovativă, textura hibrid este atât o pudră cât și o cremă.

Densă și ușor de integrat, alunecă pe piele cu ajutorul aplicatorului dublu, ce prezintă un capăt de spumă pentru aplicarea culorii și un capăt cu perie pentru a îmbina nuanțele. Această creație exclusivă oferă însă două aplicatoare. Primul este destinat pe de o parte aplicării bazei, prin nuanțele cele mai deschise, sau pentru evidențierea arcului de sub sprâncene, iar pe de altă parte nuanțelor închise, aplicate în colțul exterior al ochiului sau pe pleoapă, pentru a structura și intensifica rezultatul.

Pentru cel de-al doilea, două sau trei nuanțe sunt combinate și aplicate ca o aureolă pe pleoapă. Aspectul arhitectural al privirii este finalizat însă de Calligraphie de CHANEL, Hyperblack, un contur de ochi nemaiîntâlnit. Aspectul inedit este dat în principal de modul său de prezentare: un borcănel ce conține tușul și o pensulă aplicatoare cu un vârf flexibil, unghiular, ce favorizează o precizie absolută în aplicare. Dintr-o singură mișcare, Calligraphie de CHANEL accentuează ochii cu o nuanță profundă de negru mat, pentru o privire magnetică.

ma2011_14_0031_3-horz cats

Colecția nu a ignorat însă importanța efectului unui ten radiant. Joues Contraste Hyperfresh este fardul de obraji într-o nuanță roz-intens ce adaugă o notă fresh colecției, iluminând tenul și revitalizând obrajii. Buzele primesc același tratament regal pe care CHANEL l-a consacrat și care nu a lipsit niciodată din colecțiile sale.

Noi nuanțe de Rouge Allure și Rouge Allure Gloss  îmbracă buzele în nuanțe extravagante, iar vedeta sezonului o reprezintă Rouge Double Intensité Curious Orange. Unghiile sunt răsfățate cu un trio fascinant, ce duce creativitatea la un nou nivel: Le Vernis Velvet Pink Rubber, Le Vernis Longwear Liquid Mirror și Le Vernis Longwear Hyperrose Glass sunt nuanțele ideale pentru un sezon festiv plin de sclipire, entuziasm și atitudine fermecătoare.

Colecția Synthetic de CHANEL este disponibilă în România exclusiv în magazinul CHANEL Espace Beauté din Băneasa Shopping City.