Cele mai scumpe orașe pentru o viață luxoasă

Scris de Luxury
Publicat la data de: 28-01-2020

în: News
luxoasa

Asia găzduiește trei dintre cele mai scumpe orașe din lume unde ai putea avea un stil de viață luxos, arată un nou raport.

Banca privată elvețiană Julius Baer a plasat Hong Kong, Shanghai și Tokio în topul orașelor cu cel mai mare cost pentru un stil de viață luxos, în special la capitolul mașini și locuințe.

Raportul se bazează pe un index este compus din media ponderată cu valoare în dolari pentru 20 de categorii, incluzând case luxoase, mașini, bijuterii, zboruri de business și ceasuri.

La capitolul proiecte rezidențiale de lux, cel mai scump oraș este Monaco, urmat de Hong Kong, Londra, Tokio și New York.

„În particular, cumpărătorii chinezi domină acum cumpărăturile în mai multe categorii, de la mașini la ceasuri”, spune Jimmy Lee, director al Julius Baer Asia Pacific.Pentru mașinile de lux, opt din cele mai scumpe 10 orașe sunt în Asia, în frunte cu Singapore, Shanghai și Hong Kong.

În schimb, orașele europene oferă o valoare rezonabilă pentru un stil de viață luxos. Ies în evidență Milano, Barcelona și Frankfurt. Londra este catalogat cel mai scump oraș pentru un stil de viață luxos din regiune EMEA.