DAQORA a deschis un nou showroom boutique în București

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 03-07-2024

în: News

DAQORA

DAQORA, brandul care oferă soluții complete de design interior, a deschis un nou showroom boutique în centrul Bucureștiului la numai un an după lansarea brandului și inaugurarea primului showroom la Brașov. DAQORA devine astfel o prezență importantă pe piața locală a amenajărilor interioare, oferind o selecție dinamică și exigentă de branduri internaționale, care acoperă aproape toate categoriile de produse pentru conturarea unui proiect complet de design interior.

Noul magazin de prezentare reprezintă un showcase al celor mai inovatoare soluții de amenajare, puse în operă prin soluții ingenioase. Varietatea de mostre și soluțiile de prezentare a produselor contribuie la conturarea unui moodboard interactiv, bogat în posibilități. Echipa actualizează constant lista furnizorilor, pentru a veni în întâmpinarea profesioniștilor din domeniu cu soluții de design variate, ingenioase, de cea mai bună calitate. În plus, la scurt timp după deschiderea oficială a showroomului, DAQORA anunță stocuri de peste 30.000 de metri pătrați în categoria de placări ceramice – gresie, faianță, lastre.

DAQORA

„Conceptul showroomurilor noastre este acela de a crea vizitatorului o altfel de experiență: vizuală, senzorială, imersivă. Clienții pot testa produsele și pot afla, de pildă, care sunt diferențele între bateriile și sistemele de duș expuse, pentru că acestea sunt funcționale. Ne dorim ca cei care ne vizitează să poată testa live cât mai multe dintre produsele noastre”, declară Paul Lepădatu, cofondatorul DAQORA.

La DAQORA – Design Solutions Above and Beyond, arhitecții, designerii de interior și toți cei pasionați de un lifestyle rafinat pot găsi: placări ceramice, placări decorative, parchet și parchet hibrid, tapet, obiecte sanitare, baterii, deck pentru terase și piscine, soluții de amenajare pentru baie și bucătărie, radiatoare, șeminee, uși, accesorii, mobilier și multe alte produse.

Din lista furnizorilor DAQORA fac parte branduri europene de top, cu tradiție, precum: Ragno (grupul Marazzi), Fiandre, FAP Ceramiche, Keope, Atlas Concorde, Gardenia Orchidea, Supergres, Panaria, Love Tiles, Terratinta Group, Arcana Tiles, Ideal Standard, Dornbracht, Artelinea, Ramon Soler, Hansgrohe, Newform, Axa, Ceramica Dolomite, Kolpasan, GSG Ceramic Design, Glamora, Tarimatec, CP Parquet – acestea fiind doar o parte dintre ele.

Energy Expo 10-13 octombrie