Lanvin lansează o colecție tematică în colaborare cu DC Comics

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 31-01-2022

în: Fashion

Lanvin

Bruno Sialelli este un fan al benzilor desenate și al personajele emblematice. De aceea, designerul a lansat recent o colecție în colaborare cu DC Comics în care Batman și Catwoman preiau în mod jucăuș lumea Lanvin.

Lanvin

Ca parte a colaborării, fanii se vor putea bucura de o colecție SS22 cu tematică Batman și Catwoman, completată cu haine, accesorii, pantofi și multe alte articole decorate cu grafice. Colecția include pantofii Lanvin Curb cu portretul lui Batman și cu mai multe lucrări de artă tematice.

Lanvin

În plus, cămășile, precum și gențile, prezintă, de asemenea, chipul super-eroului imprimat  în mod similar. Și femeile primesc partea lor de minune comică, cu Batmobilul imprimat pe topuri decupate din piele și Catwoman care apare pe rochii, genți mici, pantaloni scurți din denim și multe altele.

Lanvin

Colecția folosește în mod predominant țesături precum satinul și lâna fină, iar culorile DC Comics – albastru și violet înfrumusețează pe piese. Cu toate acestea, nici sensibilitatea esteticii lui Bruno Sialelli nu este inclusă nicăieri.

Odată cu lansarea filmului „The Batman”, colecția de benzi desenate Lanvin X DC va fi disponibilă online și în magazine începând cu martie 2022.

Energy Expo 10-13 octombrie