Dior lansează Lingot Bag

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 10-12-2021

în: Fashion

Dior

Când vine vorba de Dior, orice produs care are imprimeul emblematic al brandului este un must-have. Înainte de sărbători, noua geantă pentru bărbați a mărcii, Lingot Bag, ajunge pe rafturi și se află în topul listelor noastre de dorințe.

Majoritatea oamenilor își doresc să călătorească, deoarece pandemia de COVID-19 a impus restricții și limite, iar Lingot-ul adaugă un element de emoție și nostalgie unei călătorii. Indiferent dacă mergeți într-o călătorie cu mașina sau cu avionul, noua geantă de călătorie de la Dior este perfectă.

Desigur, Dior adaugă genții și o curea detașabilă, prezentând catarama tip rollercoaster creată în colaborare cu Matthew Williams – o semnătură a casei de când a început mandatul lui Kim Jones.DiorPentru cei care caută ceva mai subtil, gențile sunt disponibile și într-o opțiune elegantă din piele neagră. Iar pentru cei care încă nu au renunțat la logomania, imprimeul Oblique vine în nuanța albastru închis, precum și într-o nouă versiune galbenă care vindecă depresia sezonieră într-o clipă.

Noile genți Lingot vor fi disponibile la retailerii Dior și online începând cu luna decembrie.

Galerie Foto