Lampe Berger Paris, acum și în România!

Scris de Luxury
Publicat la data de: 31-01-2014

în: News & Features

Ambiance Noel 2013Lampe Berger este prezent în aproape toate țările din lume, în special în Europa. La începuturi, misiunea Lampe Berger Paris a fost de a avea grijă de calitatea aerului în interior. Inventat în 1898, sistemul de difuzie prin catalizare Lampe Berger încă nu are rival în purificarea aerului din casa ta, prin distrugerea totală a oricărui miros neplăcut, în timp ce arome delicate sunt eliberate în aer.

„Aprinderea unei lămpi Berger este un adevărat ritual al bunăstării – cu doar câteva gesturi, magia apare… Este un produs care transformă atmosfera din jur și aduce o stare de bine, un produs creat pentru răsfăț personal și delectare. Ne bucurăm că începând din 2013 putem fi o sursă de răsfăț și pentru români”, a declarat Christine Chatelin (Export Area Manager, Lampe Berger Paris).

Colecția Lampe Berger conține peste 100 de modele de lămpi și peste 50 de Parfums de Maison. Varietatea de lămpi Berger cuprinde modele clasice, dar și moderne și trendy, precum și ediții limitate create de designeri celebri. Lămpile „Editions d’Art” au fost concepute de designeri contemporani de succes. Special pentru sezonul de Crăciun de anul acesta, Lampe Berger a creat un model în două variante: roșu și transparent, un set perfect pentru un cadou de Crăciun dăruit celor dragi! Brandul Lampe Berger – un jucător important în piața aromelor pentru casă – a intrat pe piața din România în 2013, prin intermediul partenerului Tycoon Trade, având drept punct de vânzare o insulă în Băneasa Shopping City și un magazin în AFI Cotroceni.