Două milioane de dolari pentru cea mai scumpă cină din lume

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 29-01-2020

în: Vip

dinner

Cât de mult ai plăti pentru o cină cu persoana iubită? În timp ce mulți s-ar opri cu cheltuiala la câteva mii de dolari, un cuplu din Singapore a dat uimitoarea sumă de două milioane de dolari pe un pachet ce include cea mai scumpă cină din lume. Concepută de World of Diamonds, oferta a inclus o ședere la Raffles Hotel, o cină cu 18 feluri de preparate de rang Michelin, private jet-uri și mai multe cadouri cu diamante!

Experiența de lux este considerată a fi cea mai exclusivistă cină din întreaga lume și este planificată pe parcursul a trei zile. A început cu o cină la un rooftop de lux din Singapore, apoi norocosul cuplu s-a retras în camera de hotel, pentru un somn liniștit, unde au avut parte de un decor romantic, cu 10.000 de trandafiri. 

 

Ziua următoare, cei doi îndrăgostiți au fost conduși într-un Rolls-Royce către yacht-ul de lux Ferretti 780, unde au pornit într-o croazieră.

Apoi, s-au îndreptat către avionul Bombardier Global 6000, o aeronavă estimată la 50 de milioane de dolari. Printre nori, la 40.000 de metri altitudine, Chef Kirk Westaway de la restaurantul JAAN premiat cu stele Michelin, le-a pregătit celor doi o cină luxoasă cu 18 preparate delicioase, servite cu bețișoare încrustate cu 42 de diamante în valoare de 4.2 carate.

Cuplul s-a delectat și cu șampanie Krug și Dom Perignon. După cină, li s-a oferit și un inel Jane Seymour cu diamant albastru de 2.8 cm, fixat într-un montaj platinat cu aur roz. 

Ziua s-a încheiat cu o noapte la Presidential Suite, în Hotelul Raffles, recent restaurat, unde se vor simți ca Nick Young și Rachel Chu din Crazy Rich Asians. 

Această experiență de lux poate suna extravagantă, însă totul a fost în numele carității. Încasările obținute în urma acestui mini-sejur au mers către organizația de caritate daneză DINNødhjælp, care își propune să elimine mortalitatea infantilă cauzată de pneumonie în Nigeria. Fondurile vor fi utilizate pentru achiziționarea și administrarea vaccinurilor pneumococice pentru 20.000 de copii,  ca parte a unei inițiative umanitare, care implică Spitalul de Copii Karan Tilani.