DIOR Christmas 2023 – o experiență luxoasă festivă!

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 08-01-2024

în: Beauty

DIOR

În inima Parisului, în grădinile regale Tuileries, Casa Dior a creat o scenă de poveste pentru sezonul sărbătorilor. Inspirată de grădinile istorice ale orașului, colecția pentru această perioadă aduce în prim-plan o estetică bogată, elegantă și festivă. Nuanțele aurii ale monumentelor pariziene se armonizează cu albul pur al iernii, iar detalii baroce preluate din Tuileries apar gravate pe ambalajele produselor, transformându-le în adevărate opere de artă.

Peter Philips, Directorul Creativ și de Imagine al Casei, subliniază că această colecție creează un decor magic pentru un veritabil basm de Crăciun. Atmosfera regală și arhitectura istorică a Parisului sunt sursa de inspirație pentru această colecție extraordinară. Colecția nu numai că aduce în prim-plan frumusețea și eleganța, dar și o notă festivă ce transformă fiecare produs într-o bijuterie în sine. Este o călătorie prin istoria și rafinamentul Parisului, în care fiecare detaliu este meticulos gândit pentru a crea o experiență luxoasă unică. Astfel, casa Dior redefinește modul în care privim și trăim frumusețea în timpul sărbătorilor, aducând magia și eleganța în centrul atenției.

DIOR

Ochi luminoși

Colecția de sărbători Diorshow 5 Couleurs prezintă palete inspirate de Grădinile Tuileries, cu un motiv baroc realizat de artistul italian Pietro Ruffo. Night Walk aduce nuanțe de oțel, argint, antracit și gri platinat, dispuse în jurul unui centru aurit, în timp ce Promenade Dorée împrumută tonuri mai calde, ambră, șampanie și bronz, de la aleile regale ale grădinii. Aceste armonii de culoare, inspirate de Orașul Luminilor, creează aspecte de subtilă extravaganță festivă.

DIOR

Buze strălucitoare

Ediția limitată Rouge Dior Forever Liquid este un produs sclipitor și inovator, prezentând un finish cu paiete și oferind o culoare mată ultra-pigmentată buzelor. Formula sa rezistentă la transfer asigură o purtare îndelungată, oferind un confort intens și creând senzația de buze naturale. Produsul este disponibil în patru nuanțe, celebrând sezonul festiv, de la legendarul roșu 999 până la noi nuanțe precum Seductive, Fascinating și Magical. Fiecare nuanță este îmbogățită cu o combinație subtilă de sidefuri în tonuri de argint și aur.

Noul Rouge Dior Makeup Clutch reprezintă un obiect de colecție deosebit. Carcasa sa alungită, modelată într-un design elegant, cu striuri metalice aurii și inițialele argintii ale lui Christian Dior, ascunde trei reîncărcări spectaculoase Rouge Dior în culori bogate și captivante. Minaudière-ul se adaptează diferitelor stări de spirit și poate fi purtat cu eleganță pe umăr datorită lanțului său subțire prețios. Colecția include patru nuanțe de Rouge Dior, fiecare aducând un omagiu grădinilor pariziene: Nude Look, Icone, Classic și 999. Această colecție excepțională combină designul sofisticat și culorile vibrante, oferind o experiență autentică a luxului în lumea machiajului.

Dior Addict dezvăluie strălucirea sa vinilică cu nuanța Jardin Doré, un bronz înghețat, creat pentru a se potrivi diferitelor tonuri de ten. Formula sa, îmbogățită cu ceară florală, hidratează buzele timp de 24 de ore și asigură o rezistență de 6 ore.

Ediția limitată a carcasei Dior Addict, decorată în alb și auriu, prezintă numele lui Christian Dior și reflectă zăpada de pe porțile aurite ale Tuileries în această iarnă.

DIOR

Roz radiant pentru pomeți

Colecția de Sărbători prezintă culori ultra-pigmentate pentru Rouge Blush, amintind de trandafirii de la Tuileries, cu numele Dior încadrat de motive baroce. Precious Rose și Splendid Rose celebrează astfel floarea preferată a casei.

Această ediție limitată cuprinde și fondul de ten Dior Forever Perfect Cushion – etuiul alb cu designuri baroce aurii, inspirate de istoricele grădini regale Tuileries, este disponibil în două variante: mat luminos și intens strălucitor. Noul fond de ten uniformizează tenul, oferă o textură rafinată pielii și asigură hidratarea acesteia timp de 24 de ore, intensificând experiența de prospețime și catifelare.

DIOR

Metal Prețios

Dior Vernis adaugă o notă de sofisticare colecției de sărbători cu nuanțele sale adânci și vibrante pentru unghii, incluzând Mirror, Black Rivoli și Dorure. Aceste nuanțe completează cele două palete Diorshow 5 Couleurs, creând un aspect de frumusețe sofisticată cu armonii de culori reci și calde.

Toate produsele sunt disponibile în boutique-ul DIOR din Băneasa Shopping City și pe www.dior.com.