N°1 DE CHANEL – Frumusețe înaintea timpului

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 09-03-2023

în: Beauty

CHANEL

Prin noua colecție N°1 DE CHANEL, casa Chanel duce la rang de artă abordarea holistică asupra frumuseții, deschizând drumul pentru o nouă generație de produse anti-aging, care sunt eficiente, create cu respect și responsabilitate pentru mediu, dar și infinit de plăcute – o experiență esențială.

După zece ani de cercetări intense în colaborare cu Universitatea din Viena, Chanel Research a încorporat în această nouă gamă de produse toate beneficiile extractului de camelie roșie, care previne și corectează semnele trecerii timpului.

Floarea favorită a lui Mademoiselle Chanel este acum în centrul unei colecții revoluționare, care acoperă toate palierele frumuseții: produse de skincare anti-aging, machiaj și parfum pentru corp.

CHANEL

RED CAMELLIA REVITALIZING POWDER-TO-FOAM CLEANSER

Această pudră ultrafină devine o spumă de curățare ultraeficientă la contactul cu pielea, ilustrând astfel alchimia dintre blândețe și eficiență. Infuzată cu extract și ulei de camelie, această formulă cremoasă elimină impuritățile și oferă o senzație de confort de durată. Pielea rămâne pură și mai luminoasă ca niciodată.

RED CAMELLIA REVITALIZING ESSENCE LOTION

Textura răcoroasă a acestei loțiuni devine un gel cu o consistență ușoară ca apa atunci când intră în contact cu pielea. Îmbogățit cu apă de camelie, produsul învăluie chipul într-un ocean de prospețime, absorbindu-se aproape instant și aducând o stare de hidratare intensă ce durează întreaga zi.

RED CAMELLIA REVITALIZING SERUM

Un ser facial revitalizant, cu 95% ingrediente de origine naturală, din care 76% ingrediente derivate din camelie. Are o textură fluidă, transparentă și răcoroasă de gel și este absorbit imediat în piele. Porii devin cu 11% mai puțin vizibili, ridurile sunt diminuate cu 24%, elasticitatea pielii este îmbunătățită cu 17%, iar pielea devine mai strălucitoare.

RED CAMELLIA REVITALIZING EYE CREAM

Experiența senzorială a unui gel catifelat, perlat, care se absoarbe imediat în piele, lăsând-o intens hidratată și iluminând impecabil zona ochilor, pentru un aspect mereu fresh și odihnit.

RED CAMELLIA REVITALIZING CREAM

O cremă care aduce confort luxuriant și o textură ușoară precum aerul. Conferă pielii opt ore de hidratare și o senzație de libertate și plenitudine. Bogată în extract de camelie și uleiuri, netezește ridurile și relaxează pielea la maximum.

RED CAMELLIA REVITALIZING BODY SERUM-IN-MIST

Acest produs inovator este întocmai ca un văl protector, energizant pentru piele. Are o textură lejeră și proprietăți revitalizante remarcabile, datorită apei de camelie și ingredientelor active care pătrund adânc și eficient în piele, lăsând-o catifelată pe tot parcursul zilei. Formula fără alcool poate fi aplicată oricând, oriunde și aduce o senzație intensă de prospețime și tonifiere.

RED CAMELLIA REVITALIZING FOUNDATION

Casa Chanel a decis să includă nenumăratele beneficii ale extractului de camelie și în produsele de machiaj din colecția N°1 DE CHANEL, iar fondul de ten din această gamă le conține din plin, așezându-se impecabil pe piele și conferind imediat un aspect mai tânăr, proaspăt, radiant. Formula face pielea să strălucească nu doar de frumusețe, ci și de sănătate, răsfățând-o cu ingrediente naturale (peste 94% din compoziție), ulei de camelie roșie și agenți puternic hidratanți.

RED CAMELLIA LIP AND CHEEK BALM

Balsamul pentru buze și pomeți cu esență nobilă de camelie roșie este creat pentru a pune în valoare liniile și trăsăturile armonioase în mod natural și a conferi acel je ne sais quoi. Textura sa fină, deloc uleioasă, se topește pur și simplu în piele și produce o senzație imediată de confort și hidratare. Buzele arată mai pline, iar obrajii, impecabil conturați.

L’EAU ROUGE

Parfumul unei noi stări de bine, L’EAU ROUGE aduce o senzație unică de prospețime de la prima aplicare. Este o aromă florală voluptuoasă, curajoasă, dar și elegantă și naturală, în ton cu esența întregii colecții N°1 DE CHANEL.

CHANEL

Energy Expo 10-13 octombrie