Pearls Collection by Laura8

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 07-05-2019

în: It happened

Înființat în 2012, brandul Laura8 a realizat cu emoție fiecare produs. Laura8 se adresează femeilor de toate vârstele, care își doresc să fie în pas cu moda și care au ceva de spus, dorind să iasă în evidență. Fiecare bijuterie este proiectată într-o manieră versatilă și sofisticată, acestea fiind atributele principale ce caracterizează universul Laura8. Piesele Laura8 sunt create pentru a oferi emoții și încredere.

Mereu rafinate și elegante, perlele reprezintă elementul central al ultimei colecții de bijuterii handmade semnate Laura8, Pearls Collection. Din colecția-capsulă recent lansată fac parte modelele iconice ale brandului, într-o nouă reinterpretare sofisticată. Astfel, piese statement precum cerceii Chandelier, Frame sau Baguette primesc o strălucire perlată, căpătând o nouă dimensiune și încadrându-se în universul creațiilor timeless, ultra-feminine și senzuale. Realizată în întregime manual, utilizând numai materiale prețioase, în stilul ce definește fiecare bijuterie Laura8, colecția se adresează femeilor elegante, care vor să inspire și să se facă remarcate.

Galerie Foto

Colecția este disponibilă în: Showroom Laura8, Bd. Lascăr Catargiu 11A, București și Victoria Gallery, Băneasa Shopping City, București, dar și pe www.laura8.com.