Bijuterii excepționale: brățara Fred, colecția Force 10, din aur galben și diamante albe

Scris de Luxury
Publicat la data de: 05-01-2015

în: Jewels & Watches

Din anul 1966, alăturarea neașteptată din brățara Force 10 a unui cablu de oțel cu catarama de aur a reprezentat perfect stilul Fred: singular, prețios, luminos, puternic și atemporal.

Fred-Force-10-bracelet

Casa de bijuterii FRED continuă să întruchipeze o iubire necondiționată pentru pietre prețioase, perle și lumină aurie, creând colecții care debordează de o eleganță radiantă.

Fred Samuel, fondatorul Fred, transmite pasiunea lui pentru mare și navigație fiilor săi. În 1966, fiul cel mare a venit cu ideea de a împleti două cabluri marine, atașându-le cu două nituri pentru a face o brățară pentru soția sa. Acela a fost momentul în care a luat naștere o operă de artă ce s-a dovedit a fi un icon. Bijuteria androgină a fost de atunci revizuită și personalizată în colecții captivante care exprimă dorințele fiecărui purtător.

Bratara Fred, Force 10 din aur galben și diamante albe (6870 €) are 64 de diamante albe (0,90 carate / GVS) și un cablu FORCE 10 din oțel, având piesele finale placate cu aur galben.

Colecția Force 10 reprezintă libertatea de creație și energie; brățările pot fi personalizate cu cabluri interschimbabile, motivele cataramelor fiind rafinate, sub forma de inele, în timp ce pandantivele stau agățate de cele mai elegante lanțuri.

Fred-Force-10-bracelet-in-yellow-gold-and-paved-white-diamonds

Fred-Force-10-bracelet-in-yellow-gold-and-paved-white-diamonds-2014 Fred-Force-10-bracelet-in-yellow-gold-and-paved-white-diamonds-1 Fred-Force-10-bracelet-in-yellow-gold-and-paved-white-diamonds- Fred-Force-10-cuff- Fred-Force-10-cuff