Baselworld – izvorul tendințelor în ceasuri și bijuterii de lux

Scris de Luxury
Publicat la data de: 12-01-2017

în: News

În fiecare an, luna martie aduce unul dintre cele mai renumite evenimente la nivel internațional pentru industria ceasurilor și a bijuteriilor de lux. Anul acesta, Baselworld, unul dintre cele mai importante saloane internaționale din această industrie, ce stabilește tendințele și reprezintă o rampă de lansare pentru noutățile din universul ceasurilor și al bijuteriilor de lux, va avea loc în perioada 23 – 30 martie, în Basel, Elveția.

hotel-amaris-ag-baselworld-angebot

Ceea ce face acest eveniment imposibil de ratat este faptul că doar acolo puteți întâlni actorii principali din fiecare sector al industriei, reuniți cu toții sub același acoperiș. Într-o frenezie de culori și sclipire, pietre și metale prețioase combinate cu mecanisme ultramoderne sau clasice, dar cu siguranță atemporale, mii de vizitatori se pierd în magia salonului, îmbogățindu-se spiritual din frumusețea orbitoare ce li se plimbă prin fața ochilor.

Baselworld 2016

Baselworld este locul unde cele mai prestigioase branduri internaționale își dezvăluie inovațiile, creațiile și noile colecții, în prezența cumpărătorilor de talie mondială și a presei internaționale. Toți aceștia se întâlnesc la Baselworld pentru a lua pulsul pieței și a fi martori la începutul noului ciclu de stabilire a tendințelor anului în materie de bijuterii și ceasuri de lux.

Vă invităm să profitați de oportunitatea unică de a experimenta interacțiunea dintre pasiune și precizie în crearea perfecțiunii, prin participarea la salonul Baselworld, unde veți fi fermecați de pavilioanele spectaculoase, impresionați de noile colecții și creații și vă veți afla printre cei care iau parte la scrierea istoriei.

www.baselworld.com