LUNA 4 body

by FOREO

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 29-06-2023

în: Beauty News

Foreo
Obține rezultate la nivel profesional în confortul casei tale, exact ca într-un Spa, transformându-ți rutina de îngrijire cu cel mai recent dispozitiv lansat de FOREO, brandul de top în materie de beauty-tech, care ne-a cucerit!
 
LUNA 4 body este o perie hi-tech de curățare, exfoliere și masaj, ce duce noțiunea de self-care la un nivel complet diferit. Aceasta folosește pulsații T-Sonic și puncte de contact din silicon pentru a îndepărta până la 99% din murdăria și uleiul din piele, fiind de 35 de ori mai igienică decât periile cu peri de nailon.
 
Disponibilă în trei culori – Peach Perfect, Evergreen și Lavender, peria de corp 100% impermeabilă va deveni cu siguranță cea mai bună prietenă a ta în timpul dușului sau în cadă, ajutându-te să obții o piele exfoliată, netedă și un corp tonifiat. În plus, datorită pulsațiilor T-Sonic cu opt intensități reglabile, FOREO LUNA 4 body exfoliază și îndepărtează celulele moarte și impuritățile, reduce aspectul celulitei și îmbunătățește absorbția cremelor și loțiunilor. Mai mult, relaxează punctele de tensiune musculară și elimină toxinele din țesuturi.
Foreo
 
Iată principalele beneficii ale periei LUNA 4 body:
 
Reduce erupțiile de la nivelul pielii – Porii înfundați și erupțiile sunt de domeniul trecutului. Dispozitivul este 100% rezistent la apă, cu uscare rapidă și non-poros, iar siliconul ultra-igienic previne acumularea bacteriilor, astfel încât va fi imposibilă răspândirea lor. 
 
Ameliorează celulita – Masajul cu pulsațiile T-Sonic îmbunătățește aspectul celulitei prin masarea fluidului care se acumulează în piele și distribuie grăsimea de la nivelul zonelor respective. De asemenea, îmbunătățește micro-circulația – fapt ce stimulează colagenul – și menține pielea elastică.
 
Previne keratoza pilară – Aceasta apare atunci când porii sau foliculii de păr captează celulele moarte ale pielii, uleiul și bacteriile sau dacă cineva suferă de piele uscată. LUNA 4 body rezolvă această problemă prin îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și desfundarea porilor – fără a avea un efect abraziv.
 
Spa complet și ultra-igienic – Pielea ta acumulează peste patru kilograme de murdărie și celule moarte într-un an, iar procesul simplu de curățare din timpul dușului nu are chiar atât de mult impact pe cât ți-ai dori. De aceea, FOREO a creat o perie hi-tech de masaj pentru corp, care s-a dovedit clinic că îndepărtează 99% din murdărie și sebum.
 
O investiție în materie de self-care – Dispozitivul FOREO LUNA 4 body a fost creat și testat pentru a avea o durabilitate cât mai ridicată, fără a necesita alt ajutor suplimentar. Pe lângă asta, durata de viață a bateriei este una foarte ridicată – până la 300 de utilizări cu o simplă încărcare –, fiind soluția ideală pentru un stil de viață ocupat, unde rutina de îngrijire poate fi uneori neglijată. 
 
www.notino.ro